Sterk voor Matchis! Doe jij mee?

Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie.  
Om zoveel mogelijk bloedkankerpatiënten een nieuw leven te kunnen geven zijn we dringend op zoek naar financiële steun. De kosten van registratie en typering van een donor zijn € 35. Iedere euro helpt! Met jouw actie breng je mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.

Er zijn verschillende manieren om te helpen:

1) Start een actie. Word deelnemer van een evenement op deze pagina. Loop jij graag hard en wil je hier een uitdaging aan verbinden? Wil je met school een actie organiseren voor een goed doel? Start dan hier jouw actie en nodig iedereen die je kent uit je te steunen. Geef je een feest en weet je niets te vragen aan je gasten? Start een actie onder ‘iets te vieren’. Wil je meedoen met een ander evenement, start dan je eigen actie. Je kunt ervoor kiezen om alleen een actie aan te maken, juist een teampagina op te zetten of aan te sluiten bij een bestaand team.
2) Sponsor een deelnemer of team. Door een deelnemer of team te sponsoren via zijn/haar actie, steun je deze deelnemer(s) én stichting Matchis.  
3) Doe een algemene donatie

Als deelnemer ontvang je bij een sponsorbedrag van €70,- een sportshirt cadeau. Is je sponsorbedrag 1000 euro of hoger dan ben jij een Matchis Maatje en ontvang je het enige echte Matchis Maatje certificaat.

De opbrengst van acties wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.

 

LET OP: je aanmelding op deze site is GEEN ticket (tenzij anders vermeld). Check de ticketverkoop op de site van het evenement. 

De opbrengst van de sponsoracties voor stichting Matchis 2021 is € 198.858
We hopen van harte dit geweldige bedrag 2022 te evenaren. 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 7.892 km afgelegd
Bekijk alle
Bekijk alle

Schrijf je in of doe mee met je team, je collega's, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor!
Aansluiten bij een huidig evenement kan natuurlijk ook. Zoek je voorbeelden van inspirerende acties die eerder plaatsvonden klik dan hier

Start je actie
Bekijk alle

Obstacle Run voor Matchis

26-09-2022 | 16:41 Ingezonden bericht n.a.v. deze actie "Betrokken, een van de vier kernwaarden van Stevin Technology Consultants. Binnen de omgeving van Stevin hebben we ontdekt hoe belangrijk stamceldonatie kan zijn voor het leven. Daarom hebben we besloten om ons collectief voor dit doel in te gaan zetten. Elke Stevinner had afgelopen week de tijd om zijn of haar eigen actie op te zetten om zo geld in te zamelen voor Stichting Matchis. De één ging hardlopen en de ander ging zelfgemaakte repen verkopen waarvan de opbrengst 100% naar Stichting Matchis is gegaan. Afgelopen zondag sloten we met zijn allen af met een obstacle run voor het hele gezin (zelfs de honden deden mee😉). Hierbij werden de kinderen voor elk gelopen rondje gesponsord. Het was mooi om te zien hoe iedereen van het gezin zich inzette voor dit mooie doel. We hebben met alle Stevinners een mooi bedrag ingezameld waarbij Stevin besloten heeft om het opgehaalde bedrag te verdubbelen. We willen graag Stichting Matchis bedanken voor alle hulp en informatie die zij ons verleend hebben". Wij zijn superblij met de inzet van al deze toppers en fantastisch dat Stevin het opgehaalde bedrag gaat verdubbelen   
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Maaike

02-10-2022 | 22:04 Aan: Blij dat ik mag lopen! Mooi doel! Succes met lopen.