16,1 km voor Matchis

Daphne de Wit

( Ticket en hardloopshirt )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (100%)

Ik heb me opgegeven om de Dam tot Damloop voor stichting Matchis. Ik vind dit een bijzonder goed doel en  daarnaast is het voor mijzelf ook een mooie uitdaging. 

Er is te weinig bekendheid voor Stichting Matchis, en dat terwijl het zo een fantastisch iets is. Je kunt op een relatief makkelijke manier een potentiele life-saver zijn. 

Ik hoop op deze manier meer bekendheid te vergaren en natuurlijk ook geld op te halen. Wist je dat het registreren van donoren EUR35 per donor kost?  Dus met een donatie van EUR35 kun je gewoon een leven redden! Kijk eens rond op de website en wie weet wil jij je ook wel als donor registreren. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 14-09-2019 | 22:10 Trots op mijn dochter, en een heel goed doel
€ 25 27-05-2019 | 14:26
€ 60 27-05-2019 | 13:44
Bekijk alle

Golden Ten

18-06-2019 | 09:46 Op Hemelvaartsdag liep ik samen met mijn hardloopmaatje de Golden Ten in Delft. 1 van mijn favoriete loopjes, met altijd een hoop bekenden.  Ik begon de dag met aanmoedigen, want mijn vriend en onze kinderen liepen eerst de 2,5 en 5km. Daarna was het tijd voor ons om te starten. De zon was inmiddels uitbundig gaan schijnen en dat hebben we geweten; wat een hitte!We hebben rust gepakt bij de waterpunten en uiteindelijk kwamen we in 1.04.45 over de finish.  Sinds de Golden Ten ben ik naast het hardlopen en wandelen, wat meer core oefeningen gaan doen. Hiermee hoop ik meer kracht te krijgen waardoor ik makkelijker en sneller ga lopen. Ook heb ik al een paar keer intervaltrainingen gedaan, maar daar word ik echt niet blij van! Gisteren had ik een kort trainingsloopje van 5km en voor het eerst sinds lange tijd liep ik weer eens sneller. Met een gemiddelde van 5.37 per km zat de 5km er na 28.26min op.  Groetjes, Daphne
Lees meer