Benefietconcert Nothing Else Matters

Eefke van Geffen

( Lid van team: Nothing Else Matters )

Qr
van totaal € 1.000 (0%)

Op zaterdag 7 maart 2020 vindt de 8e editie van het benefietconcert Nothing Else Matters plaats in CC De Pas in het Noord-Brabantse Heesch. Nothing Else Matters is een avond waarop passie voor muziek en de drive om iets te doen voor een goed doel, elke editie weer zorgt voor een gezellige avond vol live muziek. En dit jaar is het goede doel Stichting Matchis. Vijf bands doen deze avond belangeloos mee. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar stichting Matchis.
Wilt u zich ook inzetten voor stichting Matchis, dan kunt u via deze pagina doneren. Elke bijdrage is welkom.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Natuurlijk wil je daar bij zijn!

21-02-2020 | 11:15 In De MooiBernheze van woensdag 19 februari een interview met Frank van Heck en Bart Lamers, organisatoren van het benefietconcert Nothing Else Matters. Met dit initiatief steunen zij dit jaar het werk van stichting Matchis. Burgemeester Marieke Moorman heeft zich eenmalig als ambassadeur verbonden aan dit doel. Nog geen kaartje voor deze avond en wil je erbij zijn? Koop hier je ticket! Bij deze de link naar het interview  
Lees meer