In beweging blijven voor Matchis!

Eva Molendijk

( Member of team: Team Molendijk )

Closed You can't donate anymore
from €50 (120%)

Als hematoloog in opleiding zie ik dagelijks hoe nodig stamceldonoren zijn.
Nu kan ik mijn hobby wandelen combineren met geld ophalen voor Matchis, dubbel succes! Zeker nu ik zwanger ben, is deze wandeldag een mooie motivatie om in beweging te blijven. Ik ga met mijn zus en moeder wandelen in de omgeving waar ik ben opgegroeid: de Bollenstreek. Dat wordt lopen tussen prachtige kleuren en heerlijke geuren.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€25 10-04-2021 | 12:32 Succes met wandelen, uit ervaring weet ik hoe belangrijk een stamceltransplantatie kan zijn.
€10 29-03-2021 | 17:03
€5 28-03-2021 | 16:40 Topper Eva veel succes!!
€10 28-03-2021 | 13:38
€10 12-03-2021 | 15:00
View all

Na regen kwam zonneschijn

12-04-2021 | 16:07  Afgelopen weekend was het dan zover: de Matchis Lentewandeling! Op zaterdag 10 april toog ik van Megchelen in de Achterhoek naar Voorhout in de Bollenstreek. Aldaar trof ik mijn moeder en zus om te gaan wandelen. Mijn moeder had ons al enthousiast gemaakt over de bloeiende narcissen en hyacinthen. Helaas was het zaterdag erg onstuimig weer: wind, regen, hagel. Alles kwam voorbij. Daarom hebben we besloten de wandeling naar de zondag te verplaatsen. Dat bleek een goed idee. Met de zon die tussen de wolken vandaan kwam, gingen we zondag op weg. Vantevoren hadden we een route bedacht die ons langs zoveel mogelijk bloeiende bollenvelden zou brengen. En we werden niet teleurgesteld. De hyacinthen kwamen ons heerlijk geurend tegemoet. Van de gele narcissen werden we meteen vrolijk. Ook vele bermen waren versierd met bloeiende bollen. Het was geen straf om af en toe even te pauzeren voor een foto of om mijn bekken even een momentje rust te geven. We hebben ruim een uur gewandeld en toen begon mijn zwangere buik me toch wel in de weg te zitten.  Voldaan gingen we weer huiswaarts. Het was fijn om op een leuke manier een steentje bij te dragen aan een goed doel. Bedankt voor alle donaties! Ze gaan zeker weten goed besteed worden!   
Read more