Eva promoveert - Afya ni mali [health is wealth]

Eva Stekkinger

Nog te gaan

Normal fb2ba3f146704b747d75e6fd66f609aa972e2489
Qr
van totaal € 1.000 (0%)

Mijn naam is Eva Stekkinger en woensdag 9 december 2020 promoveer ik.

Tijdens mijn promotietraject werd onze familie plotseling getroffen door een ernstige beenmergaandoening en hebben wij van heel dichtbij meegemaakt hoe bijzonder en levensreddend een stamceltransplantatie kan zijn.

Jaarlijks krijgen 9.000 mensen in Nederland te maken met bloedkanker en gelukkig zijn er wereldwijd miljoenen mensen stamceldonor.

Graag wil ik geld inzamelen en donoren werven voor Stichting Matchis, het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren. Het ingezamelde geld wordt ingezet voor werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren.

Wil jij ook bijdragen? Doneer dan je bedrag op mijn pagina en/of word stamceldonor.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.