"Het is een westrijd" biografie Frans Paymans

Frans Paymans

Still to go

Qr
from € 2.000 (50%)

Vanaf 26 oktober ligt de biografie van voormalig NEC-voetballer Frans Paymans in de winkels. De biografie ‘’Het is een wedstrijd’’ gaat over zijn profvoetbalcarrière, zijn gevecht tegen kanker en de terugkeer daarvan. Het gaat ook over zijn jeugd, privé, werk en de verkeerde én de goede keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. 

Het is niet de eerste profvoetballer waarover een biografie verschijnt maar Frans Paymans vertelt niet alleen over zijn carrière als profvoetballer maar over veel meer aspecten van zijn leven en vooral over zijn gevecht tegen kanker, de ups en de downs. Frans Paymans werd gevloerd door kanker. Hij genas, maar de ziekte keerde in 2016 terug. Er volgde een ’tweede helft’ waarin Frans opnieuw de dood in de ogen keek en ternauwernood wist te overleven.

Nu brengt hij zijn verhaal naar buiten. Om mensen een hart onder de riem te steken die ook onder deze verschrikkelijke ziekte lijden. Om juist hen moed in te spreken, herkenning te geven, een oproep te doen voor stamceldonoren en met de opbrengst van het boek de goede doelen Matchis en KWF te steunen.

De lancering van het boek speelde zich af op de middenstip van het NEC Goffertstadion, de centrale plek van zijn voetbalcarrière. Frans overhandigde de eerste twee exemplaren aan UMC arts Dr. Bär en aan NEC-supporter Hans Vossenberg. Kijk  hier naar de film van de lancering ‘’Het is een wedstrijd’’. 

Speciaal over het boek heeft de zoon van Frans, rapper PAY, een prachtige titelsong opgenomen. Beluister hem hier

“Het is een wedstrijd” van auteur Jan Spoorenberg kost € 24,95. Het boek ligt vanaf 26 oktober in de winkel bij Dekker van de Vegt in Nijmegen en is ook te koop in de NEC shop. Online is het boek te bestellen via de website www.franspaymans.nl

Je kunt mijn actie ook steunen met een donatie en/of  meld je aan als stamceldonor. Wie weet ben jij iemands Match en heeft hij of zij jou heel hard nodig en kan jij daarmee een leven redden.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 650 03-01-2021 | 17:45 Geweldig, dankzij jullie steun voor mijn actie d.m.v. de aanschaf van mijn boek "Het is een wedstrijd" heb ik vandaag weer een groot bedrag kunnen doneren aan stichting MATCHIS. Super bedankt allemaal. Voor meer informatie over de actie volg mijn website www.franspaymans.nl
€ 350 19-11-2020 | 13:23 Dit bedrag is al opgehaald door de verkoop van mijn boek "Het is een wedstrijd". Koop het ook op www.franspaymans.nl en steun MATCHIS.
View all

Frans te gast bij Omroep Gelderland

10-12-2020 | 16:02 Onlangs was Frans te gast bij Omroep Gelderland, Angelique Krüger en Peter van der Heiden om te vertellen over zijn biografie ''Het is een wedstrijd'' en vooral om iedereen op te roepen ook een mensenleven te redden en stamceldonor te worden bij  Stichting Matchis.  bekijk het fragment van Omroep Gelderland hier --> https://youtu.be/dFLGkUf6R-c#t=17m3s   Alle informatie over stamceldonor worden vind je op www.matchis.nl 
Read more