Wandelen voor Matchis

Frans Paymans

( wandeling woensdag en donderdag )

Closed You can't donate anymore
from €250 (200%)

Heel jammer dat de Vierdaagse ook dit jaar niet door kan gaan. Maar ik zet me net als 2020 graag in voor dit alternatief. Het voelt goed om mij in te zetten voor het doel dat ik zo belangrijk vind! 

In 2016 heb ik zelf stamcellen ontvangen van een anonieme donor. Die donor heeft létterlijk mijn leven gered! Ik kan nauwelijks beschrijven hoe dankbaar ik daarvoor ben. Dankzij mijn donor en dankzij Matchis heb ik deze tweede kans gekregen.”  

Mijn ervaring als voetballer bij NEC en als patiënt is door Jan Spoorenberg op papier gezet. Om mensen een hart onder de riem te steken die ook onder deze verschrikkelijke ziekte lijden. Om juist hen moed in te spreken, herkenning te geven, een oproep te doen voor stamceldonoren en met de opbrengst van het boek de goede doelen Matchis en KWF te steunen. 

Het boek “Het is een wedstrijd” ligt in de winkel bij Dekker van de Vegt in Nijmegen en is ook te koop in de NEC shop. Online is het boek te bestellen via de website www.franspaymans.nl 

Je kunt mijn actie steunen met een donatie, je aan te melden als stamceldonor en/ of door mijn boek te kopen.  

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€500 16-03-2021 | 09:13 Dankzij jullie steun van mijn actie d.m.v. de aankoop van mijn biografie heb ik namens stichting Sportsupport 2000 weer een mooie donatie kunnen doen aan stichting MATCHIS. Super bedankt allemaal!