Ik wandel mee voor Matchis

Jolieke Verheij

( Member of team: Happy family )

Closed You can't donate anymore
from €100 (35%)

Waarom loop ik mee?

Mijn nicht is 6 keer behandeld voor leukemie en heeft daar ook twee keer een stamceltransplantatie voor ontvangen. Ik heb in deze tijd gezien hoe belangrijk het daarom is dat er mensen zijn zich aanmelden als stamceldonor. Eén ding wist ik zeker, wanneer ik 18 wordt schrijf ik mij in als stamceldonor. Dit heb ik ook gedaan. Afgelopen jaar ben ik gebeld door Matchis, omdat ik een potentiële match was met iemand. Er was uiteindelijk een betere match, maar het feit dat eventueel iemand mijn stamcellen nodig had is bijzonder. Door je aan te melden als stamceldonor geef iemand een kans om te genezen. 

Met wie gaan we wandelen?

In de ziekte periode van mijn nicht waren onze gezinnen nauw aan elkaar verbonden. We stonden als familie om elkaar heen en hielpen elkaar. En dit doen we gelukkig nu nog steeds. 10 april gaan we als familie ons inzetten voor Matchis.

Hoe gaan we ons inzetten?

Als familie wandelen we mee aan de lente wandeling. We starten met een kleiner groepje een actieve wandeling. Na een lekker bakje koffie halverwege de wandeling, wandelen we nog een stukje rustig en zal een groot gedeelte van de overige familieleden zich aansluiten. Op deze manier vormen wij een team en hopen wij geld op te halen voor Matchis.

Doe jij mee door ons te sponsoren?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€10 06-04-2021 | 16:03
€10 01-04-2021 | 19:13
€5 31-03-2021 | 22:28
€10 06-03-2021 | 13:10