Marathon New York 2021

Marjon Schouten

Still to go

Qr
from €1.500 (107%)

Ik sta geregistreerd als donor en wil graag meehelpen aan de naamsbekendheid van Matchis om hierdoor nog meer donoren te werven. Op een relatief eenvoudige manier kan je van levensbelang zijn voor een ander.

Het lopen van de marathon is voor mij een hele grote uitdaging. Na mijn eerste halve op 29 september 2019 had ik het gevoel dat ik nog wel even door kon lopen en ontstond het idee om ooit een marathon te lopen. Sindsdien dacht ik af en toe aan een marathon en als ik er dan ooit een zou lopen dan moest dat wel New York worden. Uiteindelijk kwam de mogelijkheid voorbij om in 2020 via Matchis de 50e editie van de new York marathon te lopen, tja wat doe je dan!!!! Heel hard sparen en nog harder trainen. En dan komt er corona.......... een jaar waarin heel veel niet meer kan maar waarin we gelukkig wel kunnen hardlopen. De marathon gaat niet door en ook de motivatie is even weg maar gelukkig gaat de 50e editie door in 2021 en ik ga ervoor!

Het doel is uitlopen en genieten,ik heb geen streeftijd. Mijn zusje gaat mee naar New York voor de nodige support! Na de loop hebben we dan nog een paar dagen om de stad te bekijken, hopelijk staat de spierpijn dat ook toe. 

Zo leuk hoe iedereen nu al meeleeft, alle donaties helpen. Mijn moeder heeft bij het afscheid van haar werk zelfs een donatie gevraagd in plaats van een cadeau voor haarzelf. Hoe leuk dat alle collega's hier gehoor aan hebben gegeven en ik een cheque van €550,-- in ontvangst heb mogen nemen. 

Ik zou het heel leuk vinden als je mij ook wilt sponsoren! 

Liefs,

Marjon 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€30 03-10-2021 | 20:47
€10 29-09-2021 | 10:22
€10 28-09-2021 | 20:24
€15 28-09-2021 | 19:18
€10 28-09-2021 | 19:03
View all

Donatie na afscheid werk

08-07-2021 | 11:42 Na bijna 24 jaar heeft mijn moeder Saskia Schouten afscheid genomen van haar werk bij de Staddschouwburg/ Philharmonie in Haarlem. Door corona was het officiele afscheid alleen voor collega's en konden we hier als gezin niet bij zijn. Des te groter was de verrassing die zij in petto had. Bij het etentje wat we met het gezin hadden om het afscheid te "vieren", kreeg ik een cheque overhandigd.  Precies zoals mijn moeder is had ze ook deze keer niet aan zichzelf gedacht, maar aan een ander. In plaats van een cadeau voor zichelf te vragen heeft ze (zonder dat ik het wist) donaties gevraagd voor de marathon die ik ga lopen voor stichting Matchis.  Lieve mama en natuurlijk alle collega's, heel erg bedankt voor deze prachtige donatie! De reis is geboekt en nu maar heel hard duimen dat de maatregelen tegen die tijd zo zijn dat er gevlogen kan worden naar en gerend kan worden in New York.     
Read more