Scan Covery Trial "Team Koenen"

Dit is de actie van Nicolette Koenen

Nog te gaan

Normal 5d92db59b1ff97b5608b0331507de35452ca6e34
van totaal € 100 (45%)

05-01-2018  Dat was de datum dat Paul en ik ons avontuur aan zouden gaan door mee te rijden met de ScanCoveryTrial 2018…..

Alleen in augustus 2017 werd ons leven volledig op zijn kop gezet, onze dochter Susanne kreeg leukemie, ALL…

Een heel behandelplan onderging ze in het Radboud, chemo’s prednison chemo’s , alles kwam voorbij…

Totdat de hematologen met ons een gesprek hadden en voorstelde om onze zoons Bas en Jan te laten onderzoeken om te kijken of zij een eventuele match hadden met Susanne voor eventuele stamceltransplantatie…..

Wat is een match?

Wat is stamceltransplantatie?

Wat willen ze met Bas en jan?

Wat is Matchis??

Alles komt voorbij, 1000 en 1 vraag heb je, en wat klinkt het allemaal eng, wat heftig!

Maar waar hoop is, ga je ervoor!

Dus zo gezegd zo gedaan, Bas en Jan werden gecheckt, tot dat wij een super bericht kregen dat Bas 100% match was(is), met Susanne en dat ze graag met hem verder wilde zodat hij donor zou kunnen worden van Susanne!

Hoe mooi is dat!

Bas werd gescreend, en 100% goed bevonden om donor te worden en zijn van Susanne.

Zo kwamen wij in contact met Matchis.

Maar… de Trial stond ook nog steeds op de agenda……. Wat gaan we doen?

Paul wilde nu perse gaan, en wel rijden met als goede doel MATCHIS!

Als er maar 1 van de twee thuisblijft , zei de hematoloog, zo bleef ik thuis bij Susanne.

Wat hebben wij toen, door de omstandigheden ook natuurlijk Matchis op de kaart gezet en een groot geldbedrag binnen gehaald voor Matchis!

In Maart 2018 onderging Susanne de stamceltransplantatie, met enorme dalen maar ook echt wel pieken!

Tot het moment aanbrak dat het zichtbaar werd dat Bas zijn cellen volledig in beeld waren bij Susanne , hoe goed is je uitslag dan !

Maar ook, en zeker niet onbelangrijk, hoeveel GELUK heeft ze gekregen en hoe dankbaar zijn wij hiervoor!

Nu is het 2 jaar verder, en nooit gedacht dat ik, Nicolette, ooit de ScanCoveryTrial zou gaan rijden….

Jawel hoor! Zelfs de andere 4 teams die in 2017 meereden gaan nu ook weer mee, om voor mij de ScanCoveryTrial onvergetelijk te maken!

Voor mij vanzelfsprekend dat ik 100% weer voor Matchis wil gaan rijden , wat Paul en ik, vader en moeder van een donorgever en een donorontvanger weten als geen ander hoe belangrijk stamceltransplantatie is!

En daarbij, en dat mag ik duidelijk van Bas benoemen, Het stelt niks voor om Donor te zijn, “dat 1ne prikje hier , en die “dialyse” daar, boeien, je geeft een ander weer zijn/haar leven met jouw stamcellen!

Daarbij wil ik ook wel graag gezegd hebben dat ik ook wel aan Maarten van der Weijden Foundation gedacht heb, en juist puur ook om zijn levensvisie (als ik dat zo mag noemen)….

Alles is afhankelijk  van “geluk”,  ik besef me dat heel goed…..

En wij willen graag iedereen dat GELUK wensen, en proberen dat zo op deze manier MATCHIS nog meer bereik te geven dan dat het al heeft!

Hopende op nog veel meer donoren!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 02-12-2019 | 21:58 Heel veel succes !
€ 25 02-12-2019 | 21:50
€ 5 27-11-2019 | 20:16 Jullie zijn echt kanjers! Heel veel plezier en succes om van deze Scan Covery Trial een onvergetelijk mooie ervaring te maken.