Rennen voor Matchis

Ruud Baarendse
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (330%)
  1. Aankomende 3 november is het zover: dan ren ik voor stichting Matchis de New York Marathon!

Fijn dat ik me voor Matchis kan inzetten en kan helpen meer donoren te laten inschrijven.

De afgelopen maanden heb ik dankzij heel veel gulle sponsoren al ruim €2.250,- voor Matchis bij elkaar gekregen! Dit is me grotendeels gelukt door hele mooie anatomie-sokken van het Zuid Afrikaanse merk FEAT. Sock co. te verkopen aan mijn collega’s op het ETZ ziekenhuis waar ik als OK assistent werk, maar ook aan familie en vrienden natuurlijk.

Ik kijk onwijs uit naar DE dag, maar nu eerst nog flink trainen

Ruud.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 300 27-09-2019 | 16:44 nog een keer; een dikke dank je wel aan al mijn sponsoren!
€ 750 19-07-2019 | 14:07 Nadat het bericht op Facebook en via Matchis was gedeeld, heb ik nog heel veel meer sokken kunnen verkopen. Aan al mijn sponsoren een dikke dank je wel! Ruud
€ 2.250 25-04-2019 | 08:57 De opbrengst van >200 gulle sponsoren! Dit is me grotendeels gelukt door hele mooie anatomie-sokken van het Zuid Afrikaanse merk FEAT. Sock co. te verkopen aan mijn collega’s op het ETZ ziekenhuis waar ik als OK assistent werk, maar ook aan familie en vrienden natuurlijk.
Bekijk alle

Deze uitdaging kan van de bucketlist!

04-11-2019 | 12:53 Ruud, van harte gefeliciteerd met het uitlopen van de marathon van New York! Namens Matchis willen we jou heel hartelijk bedanken voor je geweldige inzet; door het dragen van het shirt wordt onze bekendheid alleen maar groter! En met het door jou geworven enorme sponsorgeld kunnen wij weer meer patiënten helpen die op een geschikte stamceldonor wachten.  Team stichting Matchis  
Lees meer