Rennen voor Matchis

Dit is de actie van Ruud Baarendse

Nog te gaan

Normal 2335373e8492bff5898352c1267aca9058f9bbc3
van totaal € 1.000 (300%)
  1. Aankomende 3 november is het zover: dan ren ik voor stichting Matchis de New York Marathon!

Fijn dat ik me voor Matchis kan inzetten en kan helpen meer donoren te laten inschrijven.

De afgelopen maanden heb ik dankzij heel veel gulle sponsoren al ruim €2.250,- voor Matchis bij elkaar gekregen! Dit is me grotendeels gelukt door hele mooie anatomie-sokken van het Zuid Afrikaanse merk FEAT. Sock co. te verkopen aan mijn collega’s op het ETZ ziekenhuis waar ik als OK assistent werk, maar ook aan familie en vrienden natuurlijk.

Ik kijk onwijs uit naar DE dag, maar nu eerst nog flink trainen

Ruud.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
19-07-2019 | 14:07 Nadat het bericht op Facebook en via Matchis was gedeeld, heb ik nog heel veel meer sokken kunnen verkopen. Aan al mijn sponsoren een dikke dank je wel! Ruud
25-04-2019 | 08:57 De opbrengst van >200 gulle sponsoren! Dit is me grotendeels gelukt door hele mooie anatomie-sokken van het Zuid Afrikaanse merk FEAT. Sock co. te verkopen aan mijn collega’s op het ETZ ziekenhuis waar ik als OK assistent werk, maar ook aan familie en vrienden natuurlijk.