Een hartverwarmende loop voor iemands toekomst en hoop

Suzan Rouwenhorst

( Member of team: Hartverwarmers )

Participant page closed You can't donate anymore
from € 10 (2850%)

Samen met Karlien en het team "Hartverwarmers" loop ik 12 december mee met de Matchis Winterwandeling! Begin 2019 kreeg Karlien de diagnose acute leukemie, in korte tijd heeft zij maar liefst twee keer een stamceltransplantatie nodig gehad. Het was een zware en onzekere tijd, maar door alle liefde en hartverwarmende mensen om haar heen hebben zij en haar gezin dit kunnen dragen. Karlien heeft een heftige strijd geleverd, maar stap voor stap komt zij steeds iets verder in haar herstel. Het is bijzonder te zien hoe krachtig en positief zij hier in staat, ook al is het zeker geen gemakkelijke weg. Ik ben dankbaar dat ik deze wandeling samen met haar mag maken!

Onze harten zijn verwarmd door twee donoren die Karlien weer een toekomst hebben kunnen geven. Op 12 december wandelen wij voor haar donoren én voor lotgenoten voor wie die match nog niet is gevonden. Met deze actie en wandeling hopen wij mensen te bewegen om zelf stamceldonor te worden om een ander ook hoop en een toekomst te kunnen geven. Daarnaast is het mogelijk ons te sponsoren, om zo geld op te halen voor Matchis. Deze stichting zoekt naar stamceldonoren voor patienten met leukemie of andere ernstige bloedaandoeningen in het wereldwijde bestand. Daarnaast coördineren en begeleiden zij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van onze actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 10 12-12-2020 | 09:54
€ 10 12-12-2020 | 07:53
€ 35 11-12-2020 | 23:19
€ 5 11-12-2020 | 22:01
€ 10 11-12-2020 | 19:56