Carpe Diem - Pluk de Dag!

Thora Bosschieter

( wandeling woensdag en donderdag | Member of team: Jolanda & George, Jolanda & John, Thora )

Closed You can't donate anymore
from €500 (41%)

Stamceldonoren zijn voor veel patiënten met een bloedziekte van levensbelang!

In 2016 ben ik succesvol behandeld voor Non-Hodgkin (lymfeklierkanker). Gedurende 5 jaar bleef de ziekte weg, maar helaas heeft de ziekte zich sinds begin februari j.l. weer geopenbaard. Op dit moment onderga ik een aantal immuno- en chemokuren, waarna ik in juni een autologe stamceltransplantatie zal ondergaan. 

Meelopen op 21 & 22 juli zal voor mij waarschijnlijk niet mogelijk zijn, de alternatieve 4daagse komt voor mij te vroeg, maar ik ga mijn team mates aanmoedigen en wellicht op afstand meegenieten. Ook wil ik iedereen aanmoedigen om een donatie te geven aan Matchis en zich als stamceldonor op te geven, zodat veel patienten met een bloedziekte een 2e levenskans mogen krijgen. Dankzij alle publiciteit van Matchis zijn er in Nederland al 350.000 stamceldonoren geregistreerd. 

Geniet van iedere dag, geniet en ervaar de kleine vreugdes van het dagelijks leven: de vreugde van het zien van het opkomen van de zon, de ontluikende natuur in de lente met alle bloemen en het verse groen, de zingende vogels, het wandelen in de natuur enz. enz. Het zijn vaak de kleine dingen in het dagelijks leven die zoveel blijdschap geven. 

Doneer alstublieft! Het kan ook anoniem. 

Hartelijk groeten, 

Thora 

 

 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€40 04-04-2021 | 19:40 Lieve Thora, Met alle liefde steunen we jou maar ook dit goede doel. Laten we hopen dat we samen, als 4daagse fans, tijdens de alternatieve vierdaagse de kilometers kunnen afleggen!
€10 02-04-2021 | 21:20 Zo'n mooi en belangrijk doel steunen we graag!
€10 02-04-2021 | 19:26
€20 02-04-2021 | 19:20 Heel veel succes Thora, met het verzamelen van je doelbedrag en met de behandelingen
€35 21-03-2021 | 10:41 Onze super dappere ( schoon) zus die helaas wederom ziek is gaat samen met haar trouwe wandelvrienden weer geld ophalen Wat een zware weg maar met heel veel lieve supporters!.Trots op haar 🙏