Golfballen voor Matchis

Vrienden van de Stamceldonorbank
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (150%)

2 september zou het jaarlijkse golftoernooi van de vrienden van de stamceldonorbank hebben plaatsgevonden maar corona heeft dat helaas verhinderd. Nu is het verplaatst naar woensdag 1 september 2021. Noteer alvast deze datum in uw agenda. Nu de vrienden van de stamceldonorbank dit jaar dus geen financiele bijdrage kunnen geven met de opbrengst van het golftoernooi vragen wij en Matchis u allen om toch dit jaar in het kader van de landelijke campagne “Samen bewegen voor Matchis” een kleine financiele bijdrage te willen geven door vanmiddag 23-9 na de  business wedstrijd een of meer sleeves golfballen merk Callaway Warbird te kopen voor € 10,-- per sleeve. De golfballen zijn geheel gesponsord door Golfbaan Rijk van Nijmegen zodat de totale opbrengst 100 % naar Matchis gaat.

 

De golfballen zijn alleen deze middag bij het Rijk van Nijmegen te koop. Doneren kan natuurlijk altijd. Uw steun is meer dan welkom. 

Mocht u interesse hebben en meerdere sleeves willen kopen en daarmee Matchis willen steunen, neem dan contact op met margot.vandenakker@matchis.nl 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 1.450 23-09-2020 | 19:13 De opbrengst van 1 uur golfballen verkopen na afloop van de Business wedstrijd op golfbaan Het Rijk van Nijmegen
€ 51 23-09-2020 | 17:15 5 setjes voor het goede doel