Bestuur 141 voor Matchis

Wessel Hesselink

( Lid van team: Bestuur 141 )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (75%)

Jente en ik kennen elkaar uit ons eerste wedstrijdjaar. Richting het einde van dat jaar zijn wij goed bevriend geraakt. Ik was zelfs uitgenodigd om met zijn ouders op vakantie te gaan die winter. Jente had al eens verteld hoe zijn vader ernstig ziek geworden was, maar door een stamceltransplantatie een tweede kans gekregen had. Een paar dagen voor ons vertrek naar de Franse Alpen bleek dat zijn vader niet in staat was om te reizen, omdat hij erg veel pijn had. Vanaf dat moment kreeg de kerst een hele andere, tragischere, invulling dan gepland was. Om te zien hoe de hoeveelheid verdriet in die periode gepaard ging met dankbaarheid voor de extra jaren die zij als familie gekregen hadden, is wat mij motiveert om voor Matchis 100km te roeien.

Op onze vereniging is het een traditie aan het worden om jaarlijks de EY-Parthenon Ringvaart Regatta te starten als bestuur. Hierbij wordt vaak een goed doel gekozen om als groep te steunen. Nu heeft een van ons van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk een stamceltransplantatie is, namelijk bij de behandeling van de leukemie in zijn vader. Hieronder zijn verhaal. Hierdoor was het goede doel om te steunen snel gekozen. Daarom steunen wij MATCHIS in onze race op de Ringvaart op 22 mei 2019!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 16-05-2019 | 23:23
€ 25 16-05-2019 | 22:19
€ 10 16-05-2019 | 20:16
€ 15 16-05-2019 | 11:52