Benefiet Leerhotel Het Klooster

van totaal € 1.000 (1%)

Namens twee klassen van de middelbare Hotelschool in Amersfoort, zullen wij ons uiterste best doen om een zo groot mogelijk geldbedrag op te halen voor Matchis, zodat zij weer zoveel mogelijk patiënten kunnen helpen om de juiste stamceldonor te vinden!

Dit zullen wij doen aan de hand van twee speciale dagen met allemaal hun eigen draai!  Beide klassen gaan een benefietdiner organiseren. Deze benefietdiners zullen plaats vinden op 24 januari en 21 februari.  

Het wordt een avondvullend programma omlijst met een diner met een bijpassend wijnarrangement, entertainment, loting en er zal een veiling zijn! 

In de aanloop naar deze evenementen zijn wij druk bezig met het zoeken van sponsoren, zullen wij in de kantine van onze school verschillende gerechten verkopen en zijn wij natuurlijk hard bezig met het organiseren van de avond zelf. 

Wilt u zich net als ons ook inzetten voor dit goede doel? Doneer dan nu op deze pagina! Wij waarderen het heel erg als u deze pagina wilt delen! Mocht u meer vragen hebben voor ons, wij zijn bereikbaar via het volgende e-mailadres: benefietleerhotel@outlook.com

Tickets voor het diner op 24 januari kunnen hier gereserveerd worden. 
Reserveren voor het diner op 21 februari kan hier.

 

Bekijk alle
€ 5 27-11-2019 | 19:48 Aan: Girl power
€ 5 10-10-2019 | 13:15
Bekijk alle

Klas L6C is klaar voor de uitdaging!

11-12-2019 | 13:52 De leerlingen bieden u op 21 februari een viergangenmenu met heerlijke bijpassende wijnen aan. Tijdens dit diner is er een verloting van hele mooie items welke door verschillende bedrijven gesponsord zijn. Ook zal er een veiling plaats vinden onder leiding van een professionele veilingmeester met zeer unieke, originele en verrassende  items. De opbrengst van de veiling, de loterij en het diner gaan ook naar het goede doel. Natuurlijk wordt er op deze avond ook voor gezellige muziek gezorgd. Dit alles wilt u toch niet missen? Reserveer hier snel een ticket, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 
Lees meer