Bike my Day: maak een verschil en fiets mee!

Zaterdag 18 juni 2022 gaat het weer gebeuren! Voor de 2e keer is stichting Matchis door de Lions club Bernheze gekozen als het goede doel van deze bijzondere wielertoertocht. De tocht gaat door het mooie groene hart van gemeente Bernheze, waarbij deelnemers zich als team inschrijvenIn estafettevorm worden zoveel mogelijk rondes van 11 kilometer afgelegd in  een tijdsbestek van maximaal 11 uur.  Een sportieve strijd tussen de teams maar een gezamenlijke strijd tegen kankerDe organisatie van dit evenement is in handen van de Lions club Bernheze.  
 
Het doel van Bike My Day 2022 is om met sponsoring en giften zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Matchis. De opbrengst van het door de teams opgehaalde sponsorgeld wordt vervolgens ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren. Iedere donor is een kans op toekomst voor een patiënt die een stamceltransplantatie moet ondergaan. En daar doen we het voor! 
 
Juni 2019 is er na vele uren trainen en voorbereiding door maar liefst 48 teams keihard voor Matchis gefietst. Het weer en de sfeer waren fantastisch en het belang van stamceldonatie kwam  uitgebreid aan bod. Van de ongelofelijk hoge opbrengst zijn inmiddels ruim 1600 stamceldonoren geregistreerd. Hoe mooi zou het zijn om het aantal teams en de opbrengst in 2022 te evenaren?   
 
Wil jij Juni 2022 meefietsen in Team Matchis? Stuur dan een mailtje naar contact@matchis.nl 
Inschrijven met een eigen team kan natuurlijk ook. Je kunt een teamactie aanmaken op Sterk voor Matchis of  de site van de organisatie van Bike my Day.

De teller op jouw teampagina om mee te kunnen doen aan deze dag moet 1 juni op minimaal €250 staan. Een team mag uit maximaal 5 deelnemers bestaan. Hiervoor ontvang je van de organisatie een startpakket dat bestaat uit:

  • Stuurbordjes met tijdregistratie chips en tyraps
  • Consumptie- lunch en dinerbonnen
  • Routekaartje
  • Dagprogramma

Actuele informatie vind je op de website van Bike my Day
 
"Afzien en doorzetten, álles geven en grenzen verleggen. Fysiek en mentaal. Dat is precies wat patiënten, die een stamceltransplantatie ondergaan, moeten doen. De sportieve strijd die de teams 18 juni  gaan leveren is een kleine opgave in vergelijk met de lange weg die patiënten moeten doorstaan". 

View all
€25 25-06-2022 | 10:52 To: Met dank aan Matchis!
€20 21-06-2022 | 17:17 To: Met dank aan Matchis! Goed doel en een mooie prestatie
€20 20-06-2022 | 08:33 To: Team Matchis
€20 19-06-2022 | 22:44 To: Met dank aan Matchis!
€20 19-06-2022 | 21:47 To: Met dank aan Matchis!
View all

Bike my Day - Wielerteam Matchis

16-05-2022 | 11:04 Het programma van 14 mei jl. stond in het teken van kennismaken. Vanuit de organisatie van Bike my Day schoven Niek en Peter aan.   Tijdens de heerlijke lunch in het Brabantse Loosbroek, werden ervaringen uitgewisseld.  Aansluitend werden de speciale wielershirts overhandigd en foto's gemaakt van het wielrenteam Matchis.   Michiel, Jaap, Albert, Klaartje en Edwin hebben allen hun eigen verhaal en motivatie om deel te nemen aan Bike My Day.  Hun motivatie hebben zij beschreven op hun persoonlijke actiepagina.  Vol goede moed en gemotiveerd gaat Team Matchis met de voorbereidingen aan de slag om 18 juni in uitstekende conditie zoveel mogelijk kilometers te fietsen!  Van links naar rechts; Niek, Jaap, Klaartje, Michiel, Albert, Peter Edwin ontbreekt op de foto, hij kon er helaas niet bij zijn.   Wil jij met een team meedoen met deze wielertoertocht? Ga voor meer informatie en hoe aan te melden naar BikeMyDay      
Read more