Dam tot Damloop

Nog te gaan

Het grootste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop op zondag 22 september, is méér dan alleen een hardloopwedstrijd. Ieder jaar lopen vele lopers voor een goed doel. Een groep lopers zal zich dit jaar in gaan zetten voor Stichting Matchis.  

Stichting Matchis heeft 50 startbewijzen voor de favoriete afstand van 10 Engelse Mijl weten te bemachtigen. De kosten om deel te nemen aan team Matchis bedragen  € 60,- per persoon. Dit inschrijfgeld is na inschrijving direct zichtbaar op de donatieteller.   

Loop jij mee voor Matchis? Dan kun je rekenen op: 

  • Een gegarandeerd startbewijs in het populaire "goede-doelen- vak" 
  • Matchis running shirt 
  • Je eigen Damloop actiepagina op Sterk voor Matchis om eenvoudig en veilig sponsors te werven
  • Een prachtige medaille als aandenken 
  • Veel dankbaarheid van alle ontvangers van een stamceldonatie 

Wij zijn blij met jouw deelname en denken dat een sponsorbedrag van € 150,-  heel goed haalbaar is. Het startbewijs ontvang je een week voor het evenement.

Matchis wil deze loop graag opdragen aan Oscar Westbroek. Oscar leed aan leukemie en heeft zich tijdens zijn te korte leven, actief ingezet om veel mensen het belang van stamceldonatie te laten inzien met vele duizenden aanmeldingen als resultaat.  

Matchis is hem daar erg dankbaar voor en daarom willen we onze deelname aan de Dam tot Damloop aan hem opdragen. Oscar liep in 2017 zelf nog mee, vlak na zijn laatste chemokuur en behaalde trots de finish. Helaas overleed Oscar op 16 maart 2018, kort nadat de ziekte was teruggekeerd. Hij was toen net 23 jaar geworden. 

De gehele opbrengst van de actie wordt ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren. 

Iedere donor is een kans op toekomst! 

Meld je aan als deelnemer van Matchis voor dit fantastische evenement!

Bekijk alle donateurs
18-06-2019 | 09:29 Aan: 10 mijl voor Matchis
16-06-2019 | 15:59 Aan: Steun mijn loop voor Matchis!
15-06-2019 | 22:59 Aan: Vos voor Matchis
15-06-2019 | 08:17 Aan: Vos voor Matchis
15-06-2019 | 07:29 Aan: Vos voor Matchis
Bekijk alle

Limiet 10 Engelse mijl voor individuele lopers bereikt, Matchis heeft nog startbewijzen

17-05-2019 | 18:03 Het maximum aantal deelnemers voor individuele inschrijvingen voor deze favoriete afstand is bereikt. Maar Matchis heeft nog startbewijzen. Wij hebben op dit moment nog 36 startbewijzen ter beschikking.  Wil jij meedoen en Matchis steunen? Start dan nu je actie.  Bij je aanmelding betaal je €60,- inschrijfgeld. Zo ben je verzekerd van een startbewijs en ontvang je een Matchis sportshirt. Wij zijn blij met jouw deelname en denken dat een sponsorbedrag van € 150,-  heel goed haalbaar is. Dit kan heel makkelijk via jouw actiepagina. Je kunt ook acties organiseren om extra geld in te zamelen. Bij deze de link naar tips.  De gehele opbrengst van de actie wordt ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren.  Iedere donor is een kans op toekomst!     
Lees meer