Dam tot Damloop

Nog te gaan

Het grootste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop op zondag 22 september, is méér dan alleen een hardloopwedstrijd. Ieder jaar lopen vele lopers voor een goed doel. Een groep lopers zal zich dit jaar in gaan zetten voor Stichting Matchis.  

Matchis wil deze loop graag opdragen aan Oscar Westbroek. Oscar leed aan leukemie en heeft zich tijdens zijn te korte leven, actief ingezet om veel mensen het belang van stamceldonatie te laten inzien met vele duizenden aanmeldingen als resultaat.  

Matchis is hem daar erg dankbaar voor en daarom willen we onze deelname aan de Dam tot Damloop aan hem opdragen. Oscar liep in 2017 zelf nog mee, vlak na zijn laatste chemokuur en behaalde trots de finish. Helaas overleed Oscar op 16 maart 2018kort nadat de ziekte was teruggekeerd. Hij was toen net 23 jaar geworden. 

Stichting Matchis heeft 50 startbewijzen voor de favoriete afstand van 10 Engelse Mijl weten te bemachtigen. De kosten om deel te nemen aan team Matchis bedragen  € 60,- per persoon. Dit inschrijfgeld is na inschrijving direct zichtbaar op de donatieteller.   

Loop jij mee voor Matchis? Dan kun je rekenen op: 

  • Een gegarandeerd startbewijs in het populaire "goede-doelen- vak" 
  • Matchis running shirt 
  • Je eigen Damloop actiepagina op Sterk voor Matchis om eenvoudig en veilig sponsors te werven
  • Een prachtige medaille als aandenken 
  • Veel dankbaarheid van alle ontvangers van een stamceldonatie 

Wij zijn blij met jouw deelname en denken dat een sponsorbedrag van € 150,-  heel goed haalbaar is. Zodra het bedrag van €210,- op je pagina staat (€ 60, - inschrijfgeld + € 150,- sponsorgelden) ontvang je van ons je running shirt. Het startbewijs ontvang je een week voor het evenement.

De gehele opbrengst van de actie wordt ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren. 

Iedere donor is een kans op toekomst! 

Meld je aan als deelnemer van Matchis voor dit fantastische evenement!

Bekijk alle donateurs
26-04-2019 | 15:22 Aan: Waar ik loop schijnt de zon
21-04-2019 | 13:14 Aan: Running for Oscar!
19-04-2019 | 12:31 Aan: Rennen voor stamcellen
18-04-2019 | 14:56 Hoop dat vele kleine bijdragen kan leiden tot een groot positief gevolg...
16-04-2019 | 23:28 Aan: Rennen voor stamcellen
Bekijk alle

Nu mogelijk: Tikkies sturen!

04-04-2019 | 11:00 Het is nu mogelijk om vanaf de website Tikkies te sturen naar mensen die jou willen sponsoren. De ontvanger daarvan kan op de gebruikelijk manier jouw Tikkie ‘aftikken’ en zo jou sponsoren. Op alle pagina’s op de website is het Tikkie logo zichtbaar naast de social share knoppen voor facebook, Twitter enzovoorts. Door hierop te klikken kan je een Tikkie aanmaken en versturen via WhatsApp of e-mail. Je kan een Tikkie voor een bepaald bedrag sturen maar er ook voor kiezen om de ontvanger zelf het donatiebedrag te laten bepalen. De ontvangen Tikkie donaties worden meegeteld op de site, zodat de donatietellers kloppen en de Tikkie-donaties terug te zien zijn in de opgehaalde bedragen. Het doneren is op deze manier super eenvoudig gemaakt. Donateurs hoeven geen gegevens meer achter te laten en kunnen in paar kliks doneren.
Lees meer