Ik en jij = Wij : Bingo spelen voor Matchis

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Koningsdag is een feest voor iedereen en een feestje vier je samen!  Speel daarom mee met de Matchis bingo en geef patiënten met een ernstige bloedziekte zoals leukemie uitzicht naar een feestje in de toekomst.

Voor maar 5 euro ontvang je 'Matchis Bingokaart' thuis en steun je Stichting Matchis. Op deze kaart vind je leuke activiteiten en dingen die je kunt tegenkomen op Koningsdag. Iedere tekening correspondeert met een letter. Gezamenlijk vormen zij een woord.

Heb jij Bingo en alle onderdelen afgekruist, maak dan met je kaart een foto en post #Matchisbingokoning op social media. Op deze manier vieren we toch een beetje samen Koningsdag. Onder alle deelnemers wordt een oranje pakket verloot. Doe jij mee?

Hoe werkt het: Klik hiernaast op de knop 5 euro. In het nieuwe venster kan je vervolgens al je persoonlijke gevens invullen zodat wij de bingokaart toe kunnen sturen. 

Spoor zoveel mogelijk vrienden en bekenden aan om ook een bingokaart te bestellen.

Waar doe je het voor: Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Met behulp van jouw bijdrage zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot.   

Alleen doneren en geen bingokaart ontvangen kan natuurlijk ook. Klik dan op doneer nu en kies voor het vakje "Ik wil bijdragen aan dit evenement, maar geen beloning ontvangen".

De Bingokaarten worden donderdag 22 april verstuurd. 

 

  

 

Tekeningen bingokaart: Roel Heidema

 

View all

Dank voor jullie deelname!

28-04-2021 | 12:17 De Konings Bingo voor Stichting Matchis is alweer voorbij. Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie deelname en donaties. We hebben genoten van de ingezonden foto’s. Het Oranje verrassingspakket gaat naar Amber. Zoals jullie op de foto kunnen zien heeft zij hier veel tijd en energie aan besteed  Ook was het hartverwarmend om te merken dat jullie het doel van onze actie niet uit het oog verloren: meer donoren werven, zodat meer patiënten kans maken op een stamceldonatie en daarmee een kans krijgen op genezing. Enorm bedankt!      
Read more