Hart voor elkaar.... stuur een kaartje

Hart voor elkaar… 

Bestel nu hier je kaarten en selecteer onder bedrag hoeveel sets kaarten je wilt ontvangen.

Wat is er nou leuker dan elkaar een beetje liefde te sturen en hart voor elkaar te hebben? Dat is in deze tijd misschien nog wel belangrijker dan ‘normaal’. Daarom hebben wij  een drietal speciale kaarten laten drukken. Voor slechts € 6,- (inclusief verzendkosten) ontvang jij deze leuke kaarten thuis. Dan kun jij diegene waar je al een tijdje stiekem een oogje op hebt een kaartje sturen, of die goede vriend of vriendin laten weten dat je aan hem of haar denkt. En daarnaast steun je ook nog eens een goed doel. 

Hoe werkt het: Kies hiernaast hoeveel set(s) van kaarten je wilt ontvangen, door op de gewenste knop te klikken. In het nieuwe venster kan je vervolgens al je persoonlijke gevens invullen zodat wij de kaarten toe kunnen sturen. 

Wil je bijvoorbeeld meer geld geven voor 1 setje kaarten, dan kun je het bedrag aanpassen. In ruil daarvoor zullen wij 1 set kaarten toesturen. Wil je meer dan 3 setjes kaarten neem dan contact op en stuur een mail naar margot.vandenakker@matchis.nl 

Dus spoor zo veel mogelijk vrienden en bekenden aan om ook deze speciale kaarten te bestellen.

Waar doe je het voor: Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Met behulp van jouw bijdrage zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot.   

Alleen doneren en geen kaarten ontvangen kan natuurlijk ook. Klik dan op de doneer nu  en kies voor het vakje "Ik wil bijdragen aan dit evenement, maar geen beloning ontvangen".

De kaarten die besteld zijn voor 1 februari 2022 zijn verzonden

View all

Fijne feestdagen toegewenst - Activiteitenoverzicht 2021

24-12-2021 | 10:28 Namens iedereen bij Matchis wensen we jou hele fijne feestdagen en alvast een heel mooi en gezond 2022!Het was voor veel mensen geen gemakkelijk jaar, maar toch zijn er ook mooie dingen om te melden. Dankzij onze stamceldonoren (waaronder de helden op deze foto) konden er dit jaar meer dan 200 levens gered worden! Ook zijn er dit jaar meer dan 33.000 nieuwe stamceldonoren bij gekomen in onze databank.Een geweldig resultaat waar we jou en alle andere donoren, mensen die een actie hebben aangemaakt, donateurs en betrokkenen heel dankbaar voor zijn! Om terug te blikken op 2021 hebben we een overzicht gemaakt van de bijzondere momenten en verhalen van dit jaar. Bij deze de link naar het overzicht.  Nogmaals dank voor de geweldige inzet, enthousiasme en betrokkenheid. Team Matchis
Read more