Kom in Beweging voor Matchis

Closed You can't donate or start fundraising anymore
Together, we've covered 1.576 km

Misschien had jij al een sportieve activiteit  gepland staan, of misschien heb je gezien de huidige situatie gewoon enorm de behoefte om iets actiefs te doen? Door de coronamaatregelen gaan de grote sportevenementen nog steeds niet door. Maar daar laten wij ons niet door tegen houden!

Op zaterdag 19 juni organiseren we het evenement In beweging voor Matchis. Een actief sponsorevenement dat je volledig zelf kunt invullen! We moeten in deze periode 1.5 meter afstand houden, maar door allemaal tegelijk in onze eigen omgeving in beweging te komen, voelt het toch een beetje alsof we dit samen doen. Van alle  foto's en video's van de activiteiten die jullie opsturen maken wij een complilatie. Op deze manier zijn er toch een beetje bij.  

Wil je een week eerder of later een actie starten, ook dan kun jij hier je actie aanmaken.

Hoe werkt het? Start je eigen ‘in beweging voor Matchis-actie’ en bedenk hoe jij in beweging wilt komen. Fietsen, hardlopen, wandelen, steppen, zwemmen, skateboarden, het kan allemaal! Stippel een mooie, uitdagende route uit bij jou in de buurt. Je hebt nog ruim een maand om te trainen.

Klik op ‘ik doe mee' en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Deel jouw persoonlijke actiepagina met zoveel mogelijk vrienden/familie/bekenden en vraag of ze jou willen sponsoren.

Waar doe je het voor? Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons in beweging komt help je op twee manieren: je brengt het onderwerp stamceldonatie onder de aandacht (misschien motiveer je zelfs mensen om zich aan te melden als stamceldonor!) en je help je ons met jouw sponsorbijdrage. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.

Wat doen wij voor jou?

  • We bieden een platform om gratis je eigen promotiepagina op te zetten - ‘Sterk voor Matchis’;
  • Zodra je donatieteller op 10 euro staat ontvang je een Sterk voor Matchis pet;
  • Heb je 70 euro op de donatieteller staan dan ontvang je een Sterk voor Matchis sportshirt;
  • Je ontvangt de link naar de video die wij maken als herrinnering aan de activiteiten;
  • Je krijgt van ons een medaille als bewijs voor jouw inzet!

 

 

View all
€ 10 11-07-2021 | 11:30 To: Wij komen ook in beweging voor Matchis Beste fan. Werkman, ik zag je oproep op de Nextdoor app en vind het een mooie manier om een lokaal en waardig initiatief te steunen. Petje af voor jullie en warme groet.
€ 100 27-06-2021 | 08:57 To: Wij komen ook in beweging voor Matchis Dit is een donatie van een goede vriend Peter uit Amsterdam. Hij kent ons al heel lang en wilde mij en daarbij jullie ook graag steunen.
€ 15 25-06-2021 | 17:14 To: In beweging voor Matchis! Samen met Kirsten heb ik 50.000 stappen gezet voor Matchis. Toen we door de lijst scrolden naar andere acties en jouw actie zagen, raakte het ons en wilden we jou actie ook steunen! Wat een top prestatie zeg!!!! Samen hebben we heel veel geld opgehaald om hopelijk heel veel mensen hoop te geven 💪🏻💪🏻 We denken aan je en wensen je heel veel beterschap toe in je herstel!
€ 5 25-06-2021 | 10:01 To: Rennen voor Matchis Wat goed Cindy, mooi om een artikel over je te zien en te lezen. Je bent een kanjer! Altijd het beste voor een ander voor. Leuk om je zo toch nog een keer te zien. Het ga je goed!!
€ 5 24-06-2021 | 07:14 To: Wij komen ook in beweging voor Matchis
View all

Kom in Beweging - de compilatie van de dag

25-06-2021 | 11:30 Zoals beloofd bij deze de link naar de compilatie van de ingezonden foto’s en video’s. Het geeft een leuke impressie van deze dag. Op verzoek van enkele wandelaars blijft de sponsorpagina tot 15 juli open. De medaille wordt maandag verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet.  
Read more