Kom in Beweging voor Matchis

Misschien had jij dit jaar de Dam tot Damloop of ander sportieve activiteit al gepland staan, of misschien heb je gezien de huidige situatie gewoon enorm de behoefte om iets actiefs te doen? Door de coronamaatregelen zijn de grote sportevenementen afgelast. Maar daar laten wij ons niet door tegen houden!

Op zaterdag 26 september organiseren we het evenement In beweging voor Matchis. Een actief sponsorevenement dat je volledig zelf kunt invullen! We moeten in deze periode 1.5 meter afstand houden, maar door allemaal tegelijk in onze eigen omgeving in beweging te komen, voelt het toch een beetje alsof we dit samen doen.

Hoe werkt het? Start je eigen ‘in beweging voor Matchis-actie’ en bedenk hoe jij in beweging wilt komen. Fietsen, hardlopen, wandelen, steppen, zwemmen, skateboarden, het kan allemaal! Stippel een mooie, uitdagende route uit bij jou in de buurt. Je hebt nog ruim een maand om te trainen.

Klik op ‘start actie’ en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Deel jouw persoonlijke actiepagina met zoveel mogelijk vrienden/familie/bekenden en vraag of ze jou willen sponsoren.

Waar doe je het voor? Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons in beweging komt help je op twee manieren: je brengt het onderwerp stamceldonatie onder de aandacht (misschien motiveer je zelfs mensen om zich aan te melden als stamceldonor!) en je help je ons met jouw sponsorbijdrage. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.

Wat doen wij voor jou?

  • We bieden een platform om gratis je eigen promotiepagina op te zetten -> ‘Sterk voor Matchis’;
  • Je ontvangt een Sterk voor Matchis T-shirt;
  • Je krijgt van ons een medaille als bewijs voor jouw inzet!

* Wil jij onderstaande poster graag ophangen bij jouw (sport) school, dan kun je het bestand hier downloaden.  

 

Bekijk alle
€ 10 26-09-2020 | 23:30 Aan: Roel Latuheru / C-Port Dravers voor stamceldonoren! Roel, je bent goed bezig. Morgenochtend draaf ik met jullie mee voor stamceldonoren. Grt, Sjef 👊
€ 25 26-09-2020 | 21:29 Aan: Henk Pinckers Geweldige actie, weliswaar zoals zovele andere. Het blijft een keuze.
€ 15 26-09-2020 | 20:53 Aan: Roel Latuheru / C-Port Dravers voor stamceldonoren!
€ 20 26-09-2020 | 18:03 Aan: Steun Matchis Wordt Donor!
€ 20 26-09-2020 | 17:35 Aan: Roel Latuheru / C-Port Dravers voor stamceldonoren!
Bekijk alle

Vandaag "Kom in Beweging voor Matchis"

26-09-2020 | 09:52 Weer of geen weer, vandaag komen heel veel toppers in beweging voor Matchis! Wij wensen iedereen heel veel succes en zijn nu al trots op jullie     Vandaag in het Brabants Dagblad het indrukwekkende verhaal van Henk, een van onze deelnemers;     
Lees meer