Kom in Beweging voor Matchis

Event is closed You can't donate or start fundraising anymore
Together, we've covered 995 km

Misschien had jij dit jaar de Dam tot Damloop of ander sportieve activiteit al gepland staan, of misschien heb je gezien de huidige situatie gewoon enorm de behoefte om iets actiefs te doen? Door de coronamaatregelen zijn de grote sportevenementen afgelast. Maar daar laten wij ons niet door tegen houden!

Op zaterdag 26 september organiseren we het evenement In beweging voor Matchis. Een actief sponsorevenement dat je volledig zelf kunt invullen! We moeten in deze periode 1.5 meter afstand houden, maar door allemaal tegelijk in onze eigen omgeving in beweging te komen, voelt het toch een beetje alsof we dit samen doen.

Hoe werkt het? Start je eigen ‘in beweging voor Matchis-actie’ en bedenk hoe jij in beweging wilt komen. Fietsen, hardlopen, wandelen, steppen, zwemmen, skateboarden, het kan allemaal! Stippel een mooie, uitdagende route uit bij jou in de buurt. Je hebt nog ruim een maand om te trainen.

Klik op ‘start actie’ en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Deel jouw persoonlijke actiepagina met zoveel mogelijk vrienden/familie/bekenden en vraag of ze jou willen sponsoren.

Waar doe je het voor? Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons in beweging komt help je op twee manieren: je brengt het onderwerp stamceldonatie onder de aandacht (misschien motiveer je zelfs mensen om zich aan te melden als stamceldonor!) en je help je ons met jouw sponsorbijdrage. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.

Wat doen wij voor jou?

  • We bieden een platform om gratis je eigen promotiepagina op te zetten -> ‘Sterk voor Matchis’;
  • Je ontvangt een Sterk voor Matchis T-shirt;
  • Je krijgt van ons een medaille als bewijs voor jouw inzet!

* Wil jij onderstaande poster graag ophangen bij jouw (sport) school, dan kun je het bestand hier downloaden.  

 

View all
€ 10 03-10-2020 | 15:43 To: 200 km hardlopen in 30 dagen
€ 35 03-10-2020 | 14:59 To: 200 km hardlopen in 30 dagen
€ 100 03-10-2020 | 14:36 To: 200 km hardlopen in 30 dagen
€ 35 03-10-2020 | 12:45 To: 200 km hardlopen in 30 dagen
€ 35 03-10-2020 | 12:36 To: 200 km hardlopen in 30 dagen Top prestatie voor een top vader!
View all

In beweging voor Matchis groot succes!

01-10-2020 | 15:47 Deelnemers aan de tweede editie van 'In beweging voor Matchis' hebben met elkaar meer dan 15.000 euro opgehaald! Afgelopen zaterdag kwamen verspreid over het hele land tientallen sportievelingen in beweging voor Matchis! Ieder met een eigen motivatie, allemaal met hetzelfde doel: aandacht vragen voor belang van stamceldonoren en zoveel mogelijk geld ophalen voor Matchis. En wat een geweldig resultaat!     Afsluiter van deze editie was Inge, haar actie duurde langer dan één dag. Zij liep 200 km hard en finishte 30-9 bij het UMCG waar haar vader opgenomen ligt i.v.m. een stamceltransplantatie. Matchis was erbij. Inge wilde met haar actie haar vader steunen en de kans op een donor voor alle mensen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan vergroten. Met de geweldige opbrengst en aandacht die zij en alle deelnemers hiermee gegenereerd hebben leveren zij zeker een bijdrage. De gehele opbrengst van Kom in Beweging zal gebruikt worden om zoveel mogelijk nieuwe doneren te registreren en typeren. We zijn alle deelnemers en sponsoren enorm dankbaar. Bekijk hier een compilatie van de dag met beeldmateriaal dat de deelnemers zelf hebben gemaakt.
Read more