Marathon New York 2019

Nog te gaan

van totaal € 7.000 (85%)

De New York Marathon is een wereldevenement. Komt het door de stad? Het enthousiasme van de supporters? Het parcours dat je door de vijf wijken van de stad brengt? Het is in ieder geval zó groots, het is niet voor niets de ‘Marathon der Marathons’!

Op deze pagina gaan de Lopers voor Matchis aan de slag om hun sponsorgeld te werven voor Stichting Matchis.

Steun hen en Stichting Matchis met uw donatie. Iedere Loper voor Matchis heeft zijn of haar eigen pagina waarin zij vertellen waarom ze lopen voor Stichting Matchis. Hun betrokkenheid is zeer divers maar uitermate groot.

Heb je vragen? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lex Liebregts - lex.liebregts@matchis.nl

Bekijk alle donateurs
19-07-2019 | 14:07 Aan: Rennen voor Matchis Nadat het bericht op Facebook en via Matchis was gedeeld, heb ik nog heel veel meer sokken kunnen verkopen. Aan al mijn sponsoren een dikke dank je wel! Ruud
17-07-2019 | 11:28 Aan: Peter van Halteren "Sterk" voor Matchis Fijn dat je je hiervoor inzet! Heel veel succes in November en zorg ook goed voor jezelf. Gr. Margreet Visser
17-07-2019 | 08:39 Aan: Olivier
Bekijk alle

Matchis met mooi verhaal in de Telegraaf en in de uitzending bij NOS

10-07-2019 | 13:45 Deze week is op de website van Matchis het verhaal van Jeffrey en Peter te lezen. Zij zijn dit jaar de 100e  stamceldonor die  stamcellen voor een onverwante patient gedoneerd hebben.  Dit verhaal is opgepakt door de Telegraaf. Gisteren stond dit mooie verhaal op de voorpagina van de Telegraaf vandaag over stamceldonatie. Lees het online artikel hier. Vervolgens werd dit nieuws opgepakt door de NOS. Gisteren om 18.00uur en 20.00uur op TV- Nederland 1.De informatie is terug te kijken. Bij deze de link.
Lees meer