Matchis Lentewandeling

Still to go

Bewegen is gezond voor lichaam en geest, samen kunnen wij het zonnetje laten schijnen! Loop zaterdag 23 april de Matchis Lentewandeling in je eigen omgeving en help mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden! Wij vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van inschrijfgeld van 12,50 euro per persoon. Hiervoor ontvang je het  Matchis Trainingsvest waardoor je goed zichtbaar bent. 

Hoe werkt het?
Klik op ‘ik wandel mee" en doorloop de stappen. Vraag je gezin, collega of vrienden om mee te wandelen en stippel een mooie route uit bij jou in de buurt. Tip; op de website van de 
ANWBzijn tal van mooie routes gratis te downloaden. 

Je kunt als je een promotiepagina aanmaakt jouw pagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen.  Deze kun je inzetten om naast het inschrijfgeld meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie. 
Dit laatste is absoluut geen verplichting.    

Waar doe je het voor:
Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Door met elkaar te wandelen vestigen we aandacht op stichting Matchis en zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot. 
 

Wat doen wij voor jou? 

  • Alle deelnemers ontvangen een Matchis Trainingsvest  
  • Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen promotiepagina op te zetten. 
  • Haal je 70 euro of meer op, dan ontvang je een ‘Sterk voor Matchis sport T-Shirt’