Matchis Winter Wandeling

Event is closed You can't donate or start fundraising anymore
Together, we've covered 374 km

Bewegen is gezond voor lichaam en geest, zeker nu de dagen korter en kouder worden. Maar met elkaar kunnen we letterlijk en figuurlijk voor een beetje ‘warmte’ zorgen. Loop zaterdag 12 december de Matchis Winterwandeling in je eigen omgeving en help mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden!  Wij vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van inschrijfgeld van 10 euro per persoon.

Hoe werkt het?  Start je eigen ‘ik doe mee aan de Winterwandeling’, vraag je gezin, collega of vrienden om mee te wandelen en stippel een mooie route uit bij jou in de buurt. Tip; op de website van de ANWB zijn tal van mooie routes gratis te downloaden.
Klik op ‘start je actie’ en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Tevens beschik je nu over jouw eigen sponsorpagina die je, als je dat wilt, kunt inzetten om naast het inschrijfgeld van 10 euro nog meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie.
Dit laatste is absoluut geen verplichting.   

Zorg er voor dat alles volgens de coronarichtlijnen verloopt. Dus geen grote teams en als je een team vormt met meerdere personen, maak dan een corona proef planning. Let er tijdens de wandeltocht op dat jullie voldoende afstand van elkaar bewaren. 

Waar doe je het voor: Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Door met elkaar te wandelen vestigen we aandacht op stichting Matchis en zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot. 

Wat doen wij voor jou?

  • Alle deelnemers ontvangen de enige echte Matchis Kerstmuts - aanmeldingen na 9-december ontvangen de kerstmuts helaas pas na de actie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen promotiepagina op te zetten.
  • Haal je 50 euro of meer op, dan ontvang je een ‘Sterk voor Matchis sport T-Shirt’

We moeten in deze periode 1.5 meter afstand houden, maar door allemaal tegelijk in onze eigen omgeving te wandelen, voelt het toch een beetje alsof we dit samen doen. 

Wil jij de winterwandeling poster graag ophangen, dan kun je het bestand hier downloaden en printen.  

 

View all
€ 2.232 07-01-2021 | 09:58 To: MerusWalk Verdubbeling bedrag sportieve medewerkers Merus N.V.
€ 20 02-01-2021 | 17:16 To: Tessa
€ 15 02-01-2021 | 09:45 To: Trees
€ 15 01-01-2021 | 18:47 To: Karla en Anneke op stap voor Matchis
€ 20 01-01-2021 | 14:34 To: Winterwandeling Corianne Een heel mooi initiatief Corianne, veel succes met alles dat komen gaat!
View all

Wat een fantastische dag!

12-12-2020 | 17:32 Vandaag kwamen verspreid over het hele land > 300 wandelaars in beweging voor Matchis! Ieder met een eigen motivatie, allemaal met hetzelfde doel: aandacht vragen voor belang van stamceldonoren. De opbrengst van de Winterwandeling is ongelofelijk hoog. De teller staat op dit moment op € 53.650. Op verzoek van velen blijft de pagina open en kan er  tot 31 december op jullie acties gedoneerd worden.  Een groot applaus en heel veel liefde voor alle helden die mee hebben gedaan 👏👏💙 Ik ontving honderden mooie foto's en veel leuke video's. Komende week gaat mijn collega Anouska een compilatie hiervan maken. De link naar de video ontvangen jullie per mail. Wat zijn we trots op alle deelnemers! Blijf gezond, fijn weekend allemaal!        
Read more