Matchis Winter Wandeling

  • Wandeling eigen initiatief
  • Wandeling team Matchis  (23/30 Available)

Still to go

Bewegen is gezond voor lichaam en geest, zeker nu de dagen korter en kouder worden. Maar met elkaar kunnen we letterlijk en figuurlijk voor een beetje ‘warmte’ zorgen. Loop zaterdag 11 december de Matchis Winterwandeling in je eigen omgeving of sluit aan bij team Matchis in de mooie omgeving van Nijmegen.
H
elp mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden!  Wij vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van inschrijfgeld van 10 euro per persoon.

Hoe werkt het?
Klik op ‘ik wandel mee" en doorloop de stappen. Vraag je gezin, collega of vrienden om mee te wandelen en stippel een mooie route uit bij jou in de buurt. Tip; op de website van de 
ANWBzijn tal van mooie routes gratis te downloaden. Je kunt er ook voor kiezen om aan te sluiten bij 'Team Matchis' in Nijmegen.

Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Voor het inschrijfgeld van €10 ontvang je de enige echte Matchis fleece sjaal. Loop je mee met 'Team Matchis' - stadswandeling in Nijmegen - dan is de bijdrage €15 euro. Hiervoor ontvang je de Matchis sjaal, drankje bij ontvangst en bij de finish een heerlijke kop soep. 
Tevens beschik je nu over jouw eigen sponsorpagina die je, als je dat wilt, kunt inzetten om naast het inschrijfgeld meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie. 
Dit laatste is absoluut geen verplichting.    

Waar doe je het voor:
Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Door met elkaar te wandelen vestigen we aandacht op stichting Matchis en zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot. 
 

Wat doen wij voor jou? 

  • Alle deelnemers ontvangen de enige echte heerlijk warme Matchis sjaal   
  • Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen promotiepagina op te zetten. 
  • Haal je 70 euro of meer op, dan ontvang je een ‘Sterk voor Matchis sport T-Shirt’ 

View all
€10 27-10-2021 | 18:03 To: Joep voor Matchis
€10 23-10-2021 | 19:04 To: Wie helpt?
€10 22-10-2021 | 12:08 To: Inschrijving
€10 20-10-2021 | 14:29 To: Inschrijving
€10 20-10-2021 | 14:15 To: Merus Walks for Stem Cell Donation