Oktober - Hardloop maand voor Matchis

Is meedoen aan een hardloopwedstrijd wat voor jou?

Je kunt jouw deelname koppelen aan een goed doel zoals Matchis en dus rennen met een extra goed gevoel! In de maand oktober staan er prachtige wedstrijden gepland zoals o.a. de Amgen Singelloop in Breda, een Singelloop in een Utrecht, de Marathon van Eindhoven, Amsterdam, Vestingloop in Bergen op Zoom. En dit is slechts een kleine greep, de keuze is reuze. Het maakt niet uit of je 5 kilometer, 10 kilometer, een halve marathon of een hele marathon rent. Met iedere afstand kun je meehelpen om stamceldonatie onder de aandacht te brengen en levens te redden!

Loop jij hard voor Matchis?
Start nu jouw actie en maak gemakkelijk een persoonlijke sponsorpagina aan. Deel daar jouw verhaal en motivatie en vergeet ook niet te benoemen aan welk hardloopevenement je mee doet. Maak gemakkelijk jouw actiepagina aan en vertel hier jouw persoonlijke verhaal, aangevuld met foto’s. Deel vervolgens je actiepagina met zoveel mogelijk vrienden, familie, collega’s, kennissen en op je social media kanalen en zamel geld in.

Loop jij mee dan kan je dit van Matchis verwachten:  

  • Je eigen  actiepagina op Sterk voor Matchis om eenvoudig en veilig sponsors te werven. 
  • Een prachtige  medaille  als aandenken bij een sponsorbedrag > 25 euro
  • Een Matchis -sportshirt bij een sponsorbedrag vanaf 70 euro 
  • Veel dankbaarheid van alle ontvangers van een stamceldonatie 

De opbrengst gaat rechtstreeks naar stichting Matchis, zodat wij zoveel mogelijk nieuwe stamceldonoren kunnen registreren en typeren. Hiermee geven wij  patiënten met leukemie of een andere ernstige bloedziekte weer een kans op leven!

Dus maak nu je actie aan en loop hard voor Matchis.