Team Matchis fietst de "500 van Tollebeek"

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 1.250 (190%)

Op 18 Augustus 2018 fietst team Matchis de "500 van Tollebeek". Dit evenement is een eigen initiatief van Marijn Versteeg en Tim Hezemans om geld in te zamelen voor een goed doel. In dit geval stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren. Zowel Tim als Marijn zijn geregistreerd stamceldonor.

Tijdens de tocht moeten wij 500km fietsen in een zo kort mogelijk tijd. Vanwege de afstand wordt dit ook wel een monstertijdrit genoemd. We fietsen beide 250km en wisselen elkaar in estafette vorm af. De rustige en eindeloze rechte wegen in de polder lenen zich hier uitstekend voor en er zullen rondes van 25km of 50km gefietst worden.

Wij benaderen bedrijven met de vraag ons te sponsoren voor deze tocht. Het idee is om 0,50 euro per gefietste kilometer te doneren. Maximaal dus 250 euro per sponsor als we de finish halen. Persoonlijke donaties (met lagere bedragen) zijn uiteraard ook meer dan welkom en motiveren ons extra voor deze uitdaging.

Tijdens het evenement staan wij met een (Matchis) tent op het dorpsplein van Tollebeek. Iedereen is van harte welkom om langs te komen voor informatie over Matchis, ons te supporten tijdens het fietsen of een praatje te maken met de fietser die net aan het uitrusten is.

In aanloop naar het evenement zullen wij nieuws/updates plaatsen. Hou de actiepagina daarom in de gaten!

Marijn Versteeg & Tim Hezemans

Marijn Versteeg

marijnversteeg@gmail.com

Bekijk alle donateurs
04-10-2018 | 20:16
03-09-2018 | 07:18
25-08-2018 | 12:30 Voor het goede doel en de top prestatie van de 500 van Tollebeek
19-08-2018 | 16:02
19-08-2018 | 00:51
Bekijk alle

Goed en slecht nieuws!

28-07-2018 | 20:18 Hallo allemaal, Met nog 20 dagen te gaan op het moment van schrijven en ontwikkelingen uit onverwachtte hoek is het tijd voor een nieuwsupdate over onze actie. Het slechte nieuws :-( Op 19 Juli ontvingen wij van de organisatie van de TT500 het bericht dat het evenement afgelast is vanwege, zo meldt de organisatie, te weinig inschrijvingen/deelnemers. Dit nieuws kwam bij ons heel hard aan en we waren dan ook even uit het veld geslagen. Al die voorbereiding met eindloze en zware trainingen voor niets geweest. Om nog maar te zwijgen over het geweldige bedrag aan donaties dat wij ontvangen hebben voor stichting Matchis. Het goede nieuws :-) Wij konden onze sponsoren, stamceldonoren en patienten nu toch niet in de steek laten? Nee, dat mocht niet gebeuren en daarom hebben wij besloten de sportieve prestatie alsnog te leveren op zaterdag 18 Augustus a.s. (tevens de originele datum). Na een beetje puzzelen hebben we een mooi alternatief gevonden. Vanuit het dorpsplein in Tollebeek (Noord-Osst polder) vertrekken wij om onze rondes te fietsen en zo alsnog 500km in de polder bij elkaar te fietsen. De dorpsvertegenwoordiging van Tollebeek was ook enthousiast over onze actie en gaven toestemming om onze tent op het dorpsplein neer te zetten. Evengoed is een tijdrit een race tegen jezelf en de klok. Daarom blijft de uitdaging voor ons onverminderd staan om de 500km alsnog in een zo kort mogelijk tijd af te leggen. Een tijd waarmee we, als het oorspronkelijke evenement door was gegaan, een heel mooi resultaat behaald zouden hebben. Voorbereidingen De voorbereidingen voor de tocht gaan natuurlijk gewoon door. Trainingen van 4-5 uur zijn geen uitzondering meer, maar gelukkig is het vakantietijd waardoor we tijd hebben om deze laatste maand nog maximaal te trainen. Ook krijgen we goede hulp van stichting Matchis die ons voorzien van promotiemateriaal en ideeen om dit initiatief een groot succes te maken. Matchis is ontzettend blij met onze actie en het geld wat we binnen hebben gehaald. Tot slot Iedereen is natuurlijk van harte welkom om op zaterdag 18 Augustus een kijkje te komen nemen in Tollebeek. Is tevens vlakbij Urk voor een leuk dagje uit...Misschien om ons aan te moedigen, even een praatje met ons te maken tijdens het uitrusten of meer te weten te komen over Matchis. Er zijn altijd meerdere personen aanwezig bij onze tent. Wellicht tot 18 Augustus!Met sportieve groet, Marijn en Tim
Lees meer