Vierdaagse van Nijmegen 2019

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

De Nijmeegse Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit de hele wereld komen zij naar Nijmegen om te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Vier dagen lang 30, 40 of 50 km per dag, door weer en wind of dat nu zon is of regen, met een team, vereniging of alleen, samen zorgen zij voor een sfeer die er voor zorgt dat vele de eindstreep halen. Sámen oftewel samen sterk!

Ben je in het bezit van een startbewijs voor deze vierdaagse en wil je deze ’samen sterk’ ervaring, een samen sterk ervaring maken voor anderen ? Meld je dan aan als deelnemer.

Wij zijn blij met jouw deelname en denken dat een streefbedrag van €100,- heel goed haalbaar is. Wij zetten ons dan ook in voor jou!

Dit kun je onder andere van ons verwachten:

 • De mogelijkheid om op de website ‘ Sterk voor Matchis’ of ‘ De vierdaagse sponsorloop’ je eigen actiepagina aan te maken en jezelf te promoten;
 • Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;
 • Informatie avond begin juni:
  Deze drukbezochte avond waar een ex-patiënt en donor aan meewerken, staat in het teken van het werk dat wij doen waardoor u goed geïnformeerd en gemotiveerd sponsors kunt zoeken; 
 • Trainingstips om een goede opbouw te hebben in je voorbereiding om in juli 4 dagen 30,40,of 50km aaneen te kunnen lopen; 
 • Voedingstips om de wandeltocht ‘gezond’ te lopen en de eindstreep te halen; 
 • Goodie bag met T-shirt,  regencape of pet, kortingsacties bij diverse bedrijven; 
 • Dagelijks rustpunten op 2 locaties langs de wandelroute. Een kleine post met  water, fruit en andere versnaperingen. Een grote post waar naast soep, water, fruit e.d. masseurs en blarenprikkers aanwezig zijn om de wandelaars bij te staan.
 • Gezellige borrel na de vierdaagse om terug te blikken.  
 • Een aantal leden van de fotoclub Flash fotograferen tijdens de 4-Daagse van Nijmegen de lopers en loopsters van Matchis en de vele vrijwilligers. De link om deze foto's vrij te downloaden wordt na afloop van de Vierdaagse via de mail verstuurd.

De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.

Bekijk hier het verslag van de Vierdaagse 2018. 
De foto's in het verslag zijn gemaakt door leden van fotoclub Flash. 
 
 

Bekijk alle
€ 20 02-08-2019 | 17:02 Aan: 160 km voor meer stamceldonoren
€ 3.390,64 01-08-2019 | 09:36 Aan: Ik wandel voor Matchis Cash donaties van heel veel lieve en betrokken familie en mensen uit de omgeving van Beuningen
€ 50 30-07-2019 | 13:26 Aan: Team Kansloos of Kansrijk Deze donatie is namens de vrienden van de Kleipeer rotonde Elst voor de 5 fantastische dames die ook dit jaar weer voor het goede doel hebben gelopen en ons in Elst ieder jaar met een bezoek vereren onder het genot van een drankje en vooral veel plezier. Respect dames!
€ 10 30-07-2019 | 08:21 Aan: Lekker, wandelen voor Matchis!
€ 10 29-07-2019 | 19:23 Aan: Lekker, wandelen voor Matchis!
Bekijk alle

Nijmeegse Vierdaagse opbrengst bekend!

02-09-2019 | 09:12 Dit jaar liepen 111 lopers  de Vierdaagse voor Stichting Matchis. Daarnaast konden we ook rekenen op vele vrijwilligers om onze lopers te verzorgen in de posten van Matchis. Leuk dat een grote groep wandelaars en vrijwilligers vrijdagavond de bedankborrel bij Osteria Pomodori te Lent bezocht. Tijdens deze bijeenkomst werden herrinneringen aan de Vierdaagse gedeeld en werd de opbrengst van de Vierdaagse actie bekend gemaakt. Een fantastisch bedrag, waar we enorm blij mee zijn! Ook dit jaar is er een fotoverslag van de Vierdaagse gemaakt. Bij deze de link.  Namens Stichting Matchis willen wij allen heel erg bedanken voor jullie inzet; Door het dragen van het shirt van Matchis wordt onze bekendheid alleen maar groter! En met het door jullie geworven sponsorgeld kunnen we weer meer patiënten helpen die op een geschikte stamceldonor zitten te wachten. De foto's in het verslag zijn gemaakt door leden van fotoclub Flash. 
Lees meer