Alternatieve Vierdaagse van Nijmegen 2021

 • wandeling woensdag
 • wandeling donderdag
 • wandeling woensdag en donderdag
Together, we've covered 430 km

Op 8 februari heeft de Vierdaagse organisatie met pijn in het hart aangekondigd dat de Vierdaagse van Nijmegen in 2021 niet doorgaat. Net als vorig jaar gaat de Vierdaagse organisatie in samenwerking met de Wandelbond een alternatief opzetten. Wij sluiten ons hier zeker bij aan.

Om iets te kunnen betekenen voor de wandelaars gaan wij een verzorgde wandeltocht aanbieden op woensdag 21 juli en donderdag 22 juli. Uiteraard met in achtneming van richtlijnen RIVM. 
Het aantal deelnemers dat mee kan doen is beperkt, dus wil je meedoen meld je dan tijdig aan. Je kunt je aanmelden voor één dag naar keuze of beide dagen meewandelen.

Hoe werkt het?  Klik op start je actie en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Tevens beschik je nu over jouw eigen sponsorpagina die je, als je dat wilt, kunt inzetten om naast het inschrijfgeld van 35 euro per dag nog meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie.

Wat doen wij voor jou? 

 • Gratis opzetten van je eigen promotiepagina op ‘ Sterk voor Matchis’;
 • Mooie blauwe Matchis pet;
 • Bij een opbrengst van € 70,- Matchis wandelshirt;
 • Warm drankenarrangement met ambachtelijk appelgebak bij aankomst;
 • Keuze uit wandelroutes van ongeveer 5, 10 en 20 km;
 • Warming up onder begeleiding van de wandelcoach;
 • Drankje, fruit, snack voor onderweg;
 • Feestelijke ontvangst, fotomoment, consumptie, gemengd bittergarnituur, brood en dippers

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie? 
Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren. 
Alles om ons einddoel te bereiken en dat is: ‘’Voor iedere patiënt een passende donor’’. Help jij mee? 

Het blijft belangrijk dat je voor ons in actie komt? 
Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceldonatie vraagt een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons wandelt help je op twee manieren: je brengt mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.  


Heb je nog vragen, neem dan via de mail contact op met margot.vandenakker@matchis.nl 
Bellen kan natuurlijk ook; telefoonnummer: 06-11608254 

Voor nu wensen we allen  veel sterkte en gezondheid toe. We kijken ernaar uit elkaar weer te ontmoeten!

View all
€ 50 25-07-2021 | 13:36 To: Ik wandel voor Matchis
€ 20 24-07-2021 | 17:49 To: Nieuwe kans
€ 12,50 24-07-2021 | 13:53 To: Ik wandel voor Stamcellen Goed gedaan mama, ik ben super trots op jou!
€ 70 24-07-2021 | 11:36 To: Alternatieve 4-Daagse Nijmegen 2021 - Sponsoring Matchis Wij staan achter de wandeltocht van Tjeerd maar ook waarvoor hij loopt. Erg belangrijk!
View all

Een groot applaus en heel veel liefde voor alle helden die mee hebben gedaan 👏👏💙

23-07-2021 | 16:06 De alternatieve Vierdaagse zit er weer op. Wij kijken terug op twee succesvolle en gezellige dagen en zijn superblij met de aandacht die jullie door deelname aan het evenement hebben gegenereerd. Het bedrag dat jullie bij elkaar gebracht hebben voor  Matchis staat nu op € 25.492. Echt geweldig! Nogmaals héél veel dank voor jullie inzet,  steun, enthousiasme en betrokkenheid. Heb je nog leuke foto' s of anekdotes? Dan zie ik die graag tegenmoet. Van de ingezonden foto's gaan wij een compilatie maken. De link hiervan ontvangen jullie via de mail. Jouw ervaring en mening zijn voor ons erg belangrijk. Op- en aanmerkingen en tips nemen we zeker serieus en zullen we meenemen in de plannen voor volgend jaar. Dus heb je op/aanmerkingen of tips laat het dan weten. Op verzoek blijft de pagina open en kan er tot 15 augustus  op jullie acties gedoneerd worden.  Voor nu wens ik allen een goed weekend toe. Hartelijke groeten, Margot van den Akker, namens team Matchis    
Read more