Vierdaagse van Nijmegen sponsorloop

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 12.500 (80%)

 Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ieder jaar krijgen ±9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker. Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren. Het is nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende donor te vinden. Daarnaast kost het veel geld om nieuwe donoren te werven, registreren, en typeren. Help ons, maak je sterk voor Matchis en draag een steentje bij om het doel te bereiken: Voor iedere patiënt een passende donor!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Stichting Matchis is een non-profit organisatie met een vestiging in Leiden en Nijmegen. Wij zoeken voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland gedurende het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.

Hoe helpen we jou?

Onze 4-daagse wandelaars worden al jaren in de watten gelegd! We werken samen met de personeelsvereniging van NXP en bieden dagelijks verzorging op 2 locaties langs de route aan. Bovendien organiseren wij een informatieavond begin juni. Deze drukbezochte avond waar een ex-patiënt en donor aan meewerken, staat in het teken van het werk wat wij doen waardoor u goed geïnformeerd en gemotiveerd sponsors kunt zoeken. Daarnaast blikken we na afloop terug op de 4-daagse tijdens een gezellige borrel.   

Als sponsorloper ontvangt u van ons gratis:

    • Een uitnodiging voor de informatieavond.
    • Goodie bag met herkenbare T-shirts, stevige regencape of pet,
    • kortingsacties bij diverse bedrijven;
    • Gebruik Verzorgingsposten (koffie, thee, soep, water, versnapering, blarenprikkers en masseurs)
    • Uitnodiging voor een gezellige borrel na de 4-daagse

De minimale sponsorbijdrage om gebruik te maken van bovenstaande service is €80,00. Bij een sponsorbedrag >€100 ontvangt u een aandenken van stichting Matchis.

Heeft u een startbewijs voor de Nijmeegse 4-daagse en wilt u dit jaar met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan mee voor Matchis en geef patiënten een kans op toekomst. Meedoen? Kom in actie voor Matchis maak je sterk voor Matchis en meld je aan als deelnemer of sponsor een deelnemer.

Margot van den Akker

margot.vandenakker@matchis.nl

0611608254

Bekijk alle donateurs
13-08-2018 | 10:27 Aan: "Wij willen meer"
21-07-2018 | 12:57 Aan: Winssen loopt voor Matchis
21-07-2018 | 11:37 Aan: Antonie loopt voor Matchis Het een knappe prestatie is van Antonie en natuurlijk ook voor het goede doel. Super Antonie!!!! Groetjes Diana en Wichard
20-07-2018 | 17:44 Aan: Stamcellen delen voor nieuw leven Grad is een doorzetter en steunt dit goede doel
20-07-2018 | 04:09 Aan: Ruth4Matchis De laatste kilometers Ruth!! Ik ben hartstikke trots op jou en je sponsoractie, zet m op!! Liefs
Bekijk alle

Locatie standje Matchis maandag 16 juli

10-07-2018 | 15:24 Beste wandelaars, Het is bijna zover.. de Nijmeegse Vierdaagse. Wij zijn er (bijna) klaar voor en hebben er zin in! Wandelaars die nog niet in de gelegenheid waren om het pakketje op te halen kunnen maandag tussen 12 en 15.00uur terecht bij de tent van de Vierdaagse sponsorloop. Hier staan wij met een standje voor jullie klaar. Ook voor vragen en een praatje uiteraard van harte welkom. In de bijlage een foto van het terrein, de tent staat in de paarse cirkel aangewezen met de paarse pijl.   Het boekje met de locatie van de verzorgingsposten is vandaag via de mail verstuurd. Mochten er vragen zijn, neem dan s.v.p. contact met mij op via de mail. margot.vandenakker@matchis.nl Tot volgende week. Hartelijke groet,Margot van den Akker
Lees meer