Vierdaagse van Nijmegen sponsorloop

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 12.500 (81%)

 Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ieder jaar krijgen ±9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker. Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren. Het is nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende donor te vinden. Daarnaast kost het veel geld om nieuwe donoren te werven, registreren, en typeren. Help ons, maak je sterk voor Matchis en draag een steentje bij om het doel te bereiken: Voor iedere patiënt een passende donor!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Stichting Matchis is een non-profit organisatie met een vestiging in Leiden en Nijmegen. Wij zoeken voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland gedurende het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.

Hoe helpen we jou?

Onze 4-daagse wandelaars worden al jaren in de watten gelegd! We werken samen met de personeelsvereniging van NXP en bieden dagelijks verzorging op 2 locaties langs de route aan. Bovendien organiseren wij een informatieavond begin juni. Deze drukbezochte avond waar een ex-patiënt en donor aan meewerken, staat in het teken van het werk wat wij doen waardoor u goed geïnformeerd en gemotiveerd sponsors kunt zoeken. Daarnaast blikken we na afloop terug op de 4-daagse tijdens een gezellige borrel.   

Als sponsorloper ontvangt u van ons gratis:

    • Een uitnodiging voor de informatieavond.
    • Goodie bag met herkenbare T-shirts, stevige regencape of pet,
    • kortingsacties bij diverse bedrijven;
    • Gebruik Verzorgingsposten (koffie, thee, soep, water, versnapering, blarenprikkers en masseurs)
    • Uitnodiging voor een gezellige borrel na de 4-daagse

De minimale sponsorbijdrage om gebruik te maken van bovenstaande service is €80,00. Bij een sponsorbedrag >€100 ontvangt u een aandenken van stichting Matchis.

Heeft u een startbewijs voor de Nijmeegse 4-daagse en wilt u dit jaar met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan mee voor Matchis en geef patiënten een kans op toekomst. Meedoen? Kom in actie voor Matchis maak je sterk voor Matchis en meld je aan als deelnemer of sponsor een deelnemer.

Bekijk hier het verslag van de Vierdaagse 2018

Margot van den Akker

margot.vandenakker@matchis.nl

0611608254

Bekijk alle donateurs
24-08-2018 | 17:55 Aan: Antonie loopt voor Matchis Dit bedrag heb ik gekregen van mijn buurjongens Guus en Bram. Guus slaagde voor zijn HAVO diploma en Bram werd onlangs 16 jaar. Alle rede voor een feestje vond hun moeder. De jongens vonden dat niet zo nodig. Al die aandacht en cadeaus voor hen vonden ze niet nodig. Zo kwam hun moeder Sandra met het idee om een feestje te geven en aan hun gasten te vragen ipv cadeaus een bijdrage van stichting Matchis te geven. Het geld wat ze kregen wilde ze aan mij geven om mijn vierdaagse sponserloop aan te vullen. Super lief natuurlijk! Dankjewel lieve Guus, Bram en Sandra. Jullie zijn kanjers. Ik ben trots op jullie!
13-08-2018 | 10:27 Aan: "Wij willen meer"
21-07-2018 | 12:57 Aan: Winssen loopt voor Matchis
21-07-2018 | 11:37 Aan: Antonie loopt voor Matchis Het een knappe prestatie is van Antonie en natuurlijk ook voor het goede doel. Super Antonie!!!! Groetjes Diana en Wichard
20-07-2018 | 17:44 Aan: Stamcellen delen voor nieuw leven Grad is een doorzetter en steunt dit goede doel
Bekijk alle

Geslaagde afsluiting van een fantastiche Vierdaagse van Nijmegen

10-09-2018 | 12:00 Vrijdag 7 september was de afsluiting van de Vierdaagse met een borrel. Het was een gezellige en drukbezochte avond waarop de opbrengst van de actie bekend is gemaakt. Dit jaar liet het merendeel van de wandelaars zich sponsoren via de Vierdaagse sponsorloop.Via deze site ontving Matchis €46.643,- aan donaties. Een aantal wandelaars zamelden op eigen initiatief sponsorgelden in en maakte deze rechtstreeks over op de rekening van Matchis. Het totale bedrag dat de wandelaars voor stichting Matchis bij elkaar gelopen hebben is het enorme bedrag van €73.475,89 !! Bedankt voor jullie inzet en dank aan alle donateurs! We hebben de Vierdaagse in beeld gebracht in een verslag. Bekijk hier het verslag van de Vierdaagse 2018
Lees meer