Match! Hardlopen en Winters landschap tijdens de Midwinter Marathon Apeldoorn op 4 februari 2018

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 3.000 (84%)

A goal without a plan is just a wish.

Wij DOEN! Onze energie is gericht op de 25 kilometer tijdens de Midwintermarathon in Apeldoorn. Een enorme uitdaging die we aangaan voor het goede doel. Geld dat we inzamelen gaat naar Stichting Matchis - die met stamceltransplantatie levens kan redden. Dus: wij lopen voor hen voor wie leven niet vanzelfsprekend is. Steun je ons?

Marco Lichtenberg, Stephanie Reith en Limke Schopman

Limke Schopman

lmschopman@gmail.com

Bekijk alle donateurs
04-02-2018 | 19:22 Gezondheid is een groot goed. Helaas is dat niet voor iedereen gegeven. Stamceldonatie is belangrijk voor degene die het nodig heeft. Hiervoor is geld nodig. Vandaar mijn donatie.
03-02-2018 | 19:26
03-02-2018 | 18:48
02-02-2018 | 23:01
02-02-2018 | 15:02
Bekijk alle

There is no giant step that does it, it are the little steps that count

05-02-2018 | 08:12 Fluoriserend felle kleuren, opgewekte mensen een groots evenement. Feest! We mogen hardlopen. Kleine pasjes eerst. Langzaam raken we in cadans. Het ritme van onze voeten voelend. De zolen die de harde ondergrond raken. Het is gaaf! Het heeft gevroren. Er ligt sneeuw, en het is koud! IJzig koud! Maar daardoor laten we ons niet weerhouden. "We set ourselves a goal and didn't just dreamed about it!" Onze Midwintermarathon in Apeldoorn - samen met duizenden anderen. Een wedstrijd om van te genieten en geld in te zamelen voor Stichting Matchis. Stunning views onderweg, ofwel: een prachtig landschap! We voelen ons één worden met de natuur. Ommetje achterpark Het Loo. Hoge bomen in het bos, uitgestrekte velden afwisselend met groene weides. Waar we bijna vergeten te ademen bedenken we ons gelukkig op tijd. De pas: de cadans. Iedere stap opnieuw genieten. Met een grote glimlach bereiken we de Loolaan en voordat we het weten komt de finishlijn al in zicht. Vreugde en trots ontspruit. A run for life. We hebben de eindstreep bereikt zullen deze dag nooit vergeten!  Iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische doel: bedankt! We hopen dat goed voorbeeld goed doet volgen :)Enjoy everything you do. Have fun! Thanks.
Lees meer