F

"Het is een wedstrijd" biografie Frans Paymans

Frans Paymans
van totaal € 2.000 (138%)

Vanaf 26 oktober ligt de biografie van voormalig NEC-voetballer Frans Paymans in de winkels. De biografie ‘’Het is een wedstrijd’’ gaat over zijn profvoetbalcarrière, zijn gevecht tegen kanker en de terugkeer daarvan. Het gaat ook over zijn jeugd, privé, werk en de verkeerde én de goede keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. 

Het is niet de eerste profvoetballer waarover een biografie verschijnt maar Frans Paymans vertelt niet alleen over zijn carrière als profvoetballer maar over veel meer aspecten van zijn leven en vooral over zijn gevecht tegen kanker, de ups en de downs. Frans Paymans werd gevloerd door kanker. Hij genas, maar de ziekte keerde in 2016 terug. Er volgde een ’tweede helft’ waarin Frans opnieuw de dood in de ogen keek en ternauwernood wist te overleven.

Nu brengt hij zijn verhaal naar buiten. Om mensen een hart onder de riem te steken die ook onder deze verschrikkelijke ziekte lijden. Om juist hen moed in te spreken, herkenning te geven, een oproep te doen voor stamceldonoren en met de opbrengst van het boek de goede doelen Matchis en KWF te steunen.

De lancering van het boek speelde zich af op de middenstip van het NEC Goffertstadion, de centrale plek van zijn voetbalcarrière. Frans overhandigde de eerste twee exemplaren aan UMC arts Dr. Bär en aan NEC-supporter Hans Vossenberg. Kijk  hier naar de film van de lancering ‘’Het is een wedstrijd’’. 

Speciaal over het boek heeft de zoon van Frans, rapper PAY, een prachtige titelsong opgenomen. Beluister hem hier

“Het is een wedstrijd” van auteur Jan Spoorenberg kost € 24,95. Het boek ligt vanaf 26 oktober in de winkel bij Dekker van de Vegt in Nijmegen en is ook te koop in de NEC shop. Online is het boek te bestellen via de website www.franspaymans.nl

Je kunt mijn actie ook steunen met een donatie en/of  meld je aan als stamceldonor. Wie weet ben jij iemands Match en heeft hij of zij jou heel hard nodig en kan jij daarmee een leven redden.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 20 09-01-2024 | 18:08 Frans hopen dat dit doel snel voortgang maakt!
€ 1.750 04-05-2022 | 09:52
€ 650 03-01-2021 | 17:45 Geweldig, dankzij jullie steun voor mijn actie d.m.v. de aanschaf van mijn boek "Het is een wedstrijd" heb ik vandaag weer een groot bedrag kunnen doneren aan stichting MATCHIS. Super bedankt allemaal. Voor meer informatie over de actie volg mijn website www.franspaymans.nl
€ 350 19-11-2020 | 13:23 Dit bedrag is al opgehaald door de verkoop van mijn boek "Het is een wedstrijd". Koop het ook op www.franspaymans.nl en steun MATCHIS.
Bekijk alle

De Dag van "Het Boek"

23-04-2021 | 00:00 Vandaag de dag staat in het teken van 'Het Boek'. Vandaag, samen met Tim Sherlock van 'Good Old N.E.C.', mijn boek 'Het is een wedstrijd' aan Édgar Barreto overhandigd  '𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘥𝘴𝘵𝘳𝘪𝘫𝘥' 𝘪𝘴 𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘰𝘱 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘧𝘢𝘯𝘴𝘩𝘰𝘱 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘎𝘰𝘧𝘧𝘦𝘳𝘵𝘴𝘵𝘢𝘥𝘪𝘰𝘯! Daarnaast heb ik samen met Margot van den Akker van Stichting Matchis aangeboden aan trainer Rogier Meijer van NEC Nijmegen. Wij wensen hiermee de selectie, de staf en natuurlijk de club en natuurlijk onze club heel veel succes voor de beslissende eindfase van de KKD competitie, op weg naar de nacompetitie.
Lees meer