EEN WINNAAR GEEFT NOOIT OP EN EEN OPGEVER WINT NOOIT!

Paul van Tatenhove

Nog te gaan

van totaal € 100.000 (51%)

Wie ben ik?

Allereerst zal ik me even voorstellen.
Mijn naam is Paul van Tatenhove, Geboren in Geldrop en getogen in Eindhoven, 48 jaar oud, trotse vader van twee prachtige kinderen (Sem en Linn) en meer dan gelukkig getrouwd met hun moeder Tanja.

Ik ben werkzaam voor Defensie binnen de Koninklijke Landmacht en in mijn vrije tijd voor de jeugdopleiding van P.S.V. als begeleider binnen het talententraject (Jeugdscouting Onderbouw).

In mijn vrijetijd ga ik graag sporten/fitnessen in de sportschool en loop ik graag hard over mountainbike routes en loop ik trailruns.
Ook vinden wij het belangrijk om zo veel mogelijk tijd door te brengen met het gezin om zo mooie en kostbare momenten te maken met elkaar. Het leven wordt elke dag een stukje korter dus genieten we volop en zorgen wij er voor dat we ons mooiste leven leven met elkaar en voor elkaar.

Wat heb ik tot nu toe gedaan?

In de zomervakantie van 2022 heb ik o.a. de Mont Ventoux hardlopend bedwongen, dit om na een zware periode te kijken waar ik fysiek stond en mentaal toe in staat was. Dat beviel me zo goed dat ik tijdens die loop de volgende uitdaging ben aangegaan om op 23 september 2023 de Alpe d'Huez hardlopend te trotseren. Dit wilde ik in eerste instantie puur en alleen voor mezelf doen tijdens onze komende zomervakantie maar ik ben tot het inzicht gekomen dat ik er uit dankbaarheid dat ik nog leef er graag een goed doel aan wil koppelen.

Toen ik het bericht van Thijs Slegers (Perschef van P.S.V.) las waarin hij aangaf dat zijn strijd helaas tevergeefs was en hij opriep tot aanmelden als stamceldonor bij Matchis wist ik het meteen! 

Hier ga ik voor lopen!

Ik ben ook heel blij en dankbaar dat ik Thijs vlak voordat hij overleed op de hoogte heb kunnen brengen van mijn initiatief.
Ondanks dat hij niet meer bij machte was om mij te helpen wenste hij mij alle het succes van de wereld toe om mijn doel te bereiken.
Aangezien hij zeer weinig energie had is het des te opmerkelijker dat hij mij in zijn laatste dagen nog van een antwoord voorzag.
Dit siert hem enorm als persoon en ik werd daardoor alleen nog maar meer gemotiveerd om een stap extra te zetten!
Aangezien ik zelf helaas geen stamceldonor kan worden i.v.m. met mijn eigen ziekte zie ik dit dan ook als een heel mooi alternatief.

Wat ga ik de komende jaren doen.....

In navolging van de Alpe d'Huez ga ik "mijn" Seven Summits for Life lopen, de 7 hoogste toppen van de Tour de France.

Volgend jaar staat er op 24 september 2024 de Col du Galibier op het programma. Deze top is een van de meest uitdagende die er maar is in de Alpen, 30km lang en twee pieken in een!

Deze top zal de volgende piek zijn na mijn diepe dal na mijn diagnose, zo blijf ik mezelf fit houden voor als er een uitdaging gevraagd wordt vanuit het ziekenhuis en dat zorgt er voor dat ik er sta als het moet... 

Volg mij tijdens mijn opwerk periode naar de volgende hoge piek en hopelijk ben ik een voorbeeld en inspiratie om ook voor jou het beste uit jezelf te gaan halen... want...

In elk diep dal schuilt een hoge piek!!

Waarom ben ik dit initiatief gestart?

Ik ben dit initiatief gestart omdat er de afgelopen anderhalf tot twee jaar heel veel is gebeurd en veranderd in mijn en ons privé leven.
Toen ik in augustus 2021 de diagnose melanoomkanker derde graad met een uitzaaiing in mijn linker oksel kreeg en ik in het ziekenhuis van de begane grond, vier etages naar boven moest om meteen een intake voor een operatie in te plannen, was mijn eerste gedachte dan ook vanaf nu "nooit meer met de lift".
Dit is dan ook een van mijn motto’s geworden en een mooie metafoor voor de mindset welke ik vanaf dat moment ben gaan ontwikkelen, want een winnaar geeft nooit op en een opgever wint nooit!

Nadat de operatie achter de rug was, heb ik samen met mijn fysiotherapeuten Timo Arts en Michael Krombacher van Fitness4all in Berghem (NB) en op advies van mijn geweldige vrouw Tanja een plan gemaakt om mij weer helemaal topfit te krijgen, wat tot gevolg heeft dat mijn levensstijl in positieve zin totaal is veranderd.

Ik ben nu dan ook op het punt gekomen dat ik topfit ben en de mindset heb om dat te blijven.

Hoe kunt u mij helpen?

In de zin van ik doe iets goeds voor mezelf wil ik dan ook graag iets blijvends teruggeven aan mijn medemens.
Thijs kan het helaas niet meer, dus ik ga dit dan ook doen in de vorm een sponsering/inzamelactie voor matchis.nl t.b.v. stamceldonatie.

Vroeger als kleine jongen had ik een ingeving...
"als ik heel Nederland om 1 gulden vraag en heel veel mensen in Nederland geven mij die ene gulden dan wordt ik schathemeltjes rijk"...

Nu maak ik die ingeving waar en vraag aan een ieder of ze €1,- kunnen missen voor stamcelonderzoek.
Want als heel veel mensen €1,- geven dan maken heel veel mensen met kleine gift een heel groot gebaar!

Willen jullie via jullie vrienden, familie, collega’s, enz. enz. zoveel mogelijk mijn initiatief delen en bekend maken via social media of in welke vorm dan ook en hen ook vragen om die ene €1,- te doneren aan Matchis om zo mij te helpen om het voor Thijs en Matchis zo groot mogelijk uit te rollen.

Muziek en in de strijd tegen kanker!

Voor mijn initiatief is er ook muziek de wereld in gebracht!

Vanuit SMIYES (Peter Mourad & Toni Visschers) wordt het nummer ‘’Let Me Be’’ gekoppeld aan mijn initiatief en hebben we zelfs samen een prachtige clip opgenomen.

Ik ben sinds 2019 bevriend geraakt met Peter Mourad.

Peter ken ik vanaf het moment dat hij met zijn gezin ons vorige huis in Berghem kocht, er was direct een klik en muziek....

Peter is een zeer bevlogen apotheker en is bovendien pianist en musicus (hij heeft o.a. aan het conservatorium gestudeerd), en geeft ‘onze’ Sem pianoles.

Bovenal is Peter een persoon die gewoon positief in het leven staat en heel mensgericht is en net zoals ik een doorzetter.

Vanaf het moment dat ik over mijn initiatief voor Thijs en Matchis ben begonnen, heeft hij mij op allerlei manieren geholpen via zijn grote netwerk, zijn onvoorwaardelijke steun en nu zelfs met muziek.

dus... zoals ik al schreef, breng ik samen met SMIYES muziek de wereld in voor de strijd tegen kanker!

Muziek is verbindend en brengt voor iedereen iets moois en positiefs.

Wat ontzettend mooi dat we samen met muziek ook een mooie positieve bijdrage leveren in de stijd tegen kanker!

Het nummer ‘’Let Me Be’’ staat sinds het moment dat ik op de top van de Alpe d’Huez stond online bij alle muziek streamingsdiensten, waaronder o.a. Spotify, Deezer, Apple Music, Youtube enz. enz.

Telkens als je het nummer beluisterd gaat er geld naar mijn Initiatief voor Matchis hoe tof!

Door het nummer zo veel mogelijk te beluisteren gaat er direct een bedrag naar mijn initiatief en maak je dit initiatief tot een nog groter succes dat het al is.

Hier onder zal ik dan ook drie linken zetten naar het nummer zodat jullie "Let Me Be" kunnen beluisteren en delen in jullie netwerk... vertel mijn verhaal verder en laat daarbij iedereen die je kent het nummer horen, sla het op in je playlist en draag hierdoor op een gemakkelijke wijze bij aan een goed doel... door alleen maar te luisteren naar een mooi stukje muziek!! 

Net zo als ik denk dat veel mensen een euro kunnen missen, kunnen ook veel mensen luisteren... 

Luisteren is een werkwoord, en eentje die je eigenlijk geen energie kost..

Luister daarom het nummer via de linken hieronder en ik ben benieuwd naar jullie reactie... 

Mail mij deze reactie en ik zorg dat jullie persoonlijk de videoclip toegezonden krijgen die bij het nummer en mijn Initiatief hoort. 

Mijn mail adres is: paul@paulvantatenhove.nl 

Linken: 

Spotify

Youtube

Linktree

Ik kan en doe dit niet meer alleen en we kunnen alle hulp meer dan gebruiken dus alstublieft zegt het voort, zegt het voort!!

Mijn doel is om zo €100.000 bijeen te lopen en nu dus ook te luisteren.

Ik hoop dan ook dat u €1,-  of wellicht meer kunt missen en dat u het nummer "Let Me Be" zoveel mogelijkgaat luisteren en delen, ik zal u daarvoor meer dan erkentelijk zijn! 

Alvast uit de grond van mijn hart heel veel dank voor het doneren van die ene euro en het beluisteren van het nummer, laten we er samen een groot succes van maken en het nummer en dit initiatief naar grote hoogte laten stijgen!!

HOPELIJK WILLEN JULLIE JE AANSLUITEN BIJ MIJN DREAMTEAM!

EENDRACHT MAAKT MACHT!!

Bij deze alle goeds voor u, uw gezin en iedereen die u lief heeft en u lief hebben!

Met vriendelijke Groet,

Paul van Tatenhove

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mij altijd mailen:

paul@paulvantatenhove.nl

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 11-07-2024 | 14:15
€ 10 01-07-2024 | 17:59
€ 1 30-06-2024 | 21:29
€ 10 29-06-2024 | 11:59 Zet ‘m op strijders! 💪🏼 Mooi initiatief, ik ken Ricardo goed, jullie gaan samen vlammen!
€ 50 29-06-2024 | 11:25 Succes mannen, mooi initiatief
Bekijk alle

Lang bericht, maar wel een van levensbelang

17-05-2024 | 21:55 Hallo allemaal, Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog geschreven heb maar ik heb niet stilgezeten en naast een actiedag ben ik ook op onderzoek uit gegaan en heb iets gevonden wat ik graag met jullie wil delen omdat het ook jullie leven positief kan veranderen. Dus wil ik jullie iets gaan verkopen? Ja, een beter leven en dat begint bij een test want meten is weten en gissen vaak missen (weet ik inmiddels uit ervaring) Er is op 6 april een actiedag geweest tijdens de wedstrijd PSV-AZ die georganiseerd is in samenwerking met de supportersvereniging van PSV en waar maar liefst €23.000,- Euro is bijeengebracht voor Matchis. In een woord geweldig, emotioneel en ik ben eeuwig dankbaar! Hiervoor wil ik iedereen nogmaals bedanken als ook Tarek Bayoumy, Eric van den Boogaard en de projectgroep. Bas Poell vanuit UnitedConsumers die mee hebben gecollecteerd, alle collecteurs die dag en de directie van PSV. Mijn verhaal begon zoals velen van jullie inmiddels wel weten in augustus 2021 met de diagnose uitgezaaide melanoomkanker 3e graad.  Ik ben volledig aan de slag gegaan met mijn gezondheid/fitheid en ben samen met Tanja gaan uitzoeken wat het beste was voor mijn lichaam maar ook die van haar en de kids.  We zijn op zoek gegaan naar waar de oorzaak van mijn kanker nu vandaan kon komen. Het bleek dat mijn afweer laag was geworden door de medicijnen die ik destijds kreeg (voor o.a. mijn reumatische klachten) en zelfs zo erg dat ik mijn bed niet eens meer uit kon komen en door verder te zoeken op dat medicijn vonden we ook een Zweeds onderzoeksrapport dat aangaf dat die specifieke medicijnen het vervelende nadeel hadden dat ze melanoomkanker konden veroorzaken. Die pech had ik dus maar ik was ook deels blij dat ik iets gevonden had op zoek naar de oorzaak. Wij zijn vervolgens heel anders gaan leven qua voeding en leefstijl en dat zorgde al voor een grote verbetering en we dachten het op die manier uitstekend te doen. Echter wanneer je dan op zoek bent naar de oorzaak en eventuele mogelijke oplossingen komt er van alles op je pad zoals ook een simpele thuistest welke we d.m.v. een klein vinger prikje zelf uit konden voeren. Deze hebben we vervolgens opgestuurd naar een onafhankelijk lab in afwachting van de uitslagen welke we ongeveer 2 weken daarna online konden bekijken inclusief de complete uitleg. Lang verhaal kort, we deden heel veel dingen goed maar de test uitslag was helemaal niet goed en we kregen een inzicht over iets cruciaals voor een optimale gezondheid waar we nog nooit van gehoord hadden. Ons lichaam is opgebouwd uit cellen en die hebben een celmembraan en die worden weer gebouwd met de vetten die wij eten. Daar ging het nog steeds goed mis ondanks onze gezonde levensstijl en het bleek dat we ons in een gevarenzone bevonden. Maar we kregen ook meteen de geruststellende boodschap erbij dat er een oplossing was die voor iedereen werkt en slechts 2 minuten per dag kost. Ik bevond me in de zogenaamde laaggradige ontstekingszone. De wat ? dacht ik toen nog… Ik had er nog nooit van gehoord en jij wellicht ook niet dus mocht je nog nooit van laaggradige ontstekingen gehoord hebben, open dan a.u.b. google en toets eens in "laaggradige ontsteking" en klik vervolgens maar eens op afbeeldingen en dan zie vanuit honderden websites welke oplossingen je lichaam kan, maar soms ook moet bedenken om met die situatie om te kunnen gaan. Het grote gevaar komt eigenlijk doordat je helemaal niets voelt of merkt van deze ontstekingen maar ze zijn er vaak wel degelijk en je kunt het dus laten meten met die simpele vingerprik test die je thuis kunt doen. Alles wat je nodig hebt zit erbij en deze is geheel anoniem. Een simpele vingerprik test die geanalyseerd wordt in een onafhankelijk laboratorium waar een wetenschappelijk onderbouwd inzicht uit komt met of je in de laaggradige ontstekingszone/gevarenzone terecht bent gekomen. Kun je daar dan allerlei ziektes mee voorkomen of oplossen is een veelgestelde vraag en hierop als volgt het antwoord.  De test toont aan of je in de gevarenzone zit door tekorten of juist door een overschot van een van de 11 gemeten vetzuren maar ook of je een verhoogd risico loopt op cardiovasculaire aandoeningen (zoals een hersenbloeding, tia of hartaanval), of je immuunsysteem de optimale ondersteuning krijgt, of je een optimale situatie hebt voor de hersenen als ook of jouw cellen wel soepel en doorlaatbaar zijn.  Is dat niet het geval en heb je een slechte uitslag, geen zorgen want het is dus geen diagnose voor eventuele ziektes maar dan heb je jouw lichaam gevraagd wat de status is en weet je dat hulp nodig is. Vervolgens ga je dan de 100% natuurlijke oplossing gebruiken en kun je na 4 maanden weer een tweede meting doen. 95% van de mensen hebben dan al een goede uitslag en de overige 5% is goed op weg maar moet wellicht meer van de oplossing gaan gebruiken. Zodra er geen tekorten meer zijn en de basis voor een goede gezondheid op orde is dan kan jouw lichaam gaan bedenken of de klachten die je had nog nodig zijn en zo ja, in welke mate.  Jouw lichaam is geniaal in het bedenken van oplossingen en je maakt op deze manier dus optimaal gebruik van het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam en het is jouw lichaam die eventueel voor de oplossing kan zorgen. Je krijgt eerst te zien of je iets nodig hebt. Zo ja, dan is er een oplossing die dus echt altijd en bij iedereen werkt en na 4 maanden meet je daar de resultaten van en heb je bewijs of het al optimaal is en dan weet je meteen wat je dus kunt blijven gebruiken zodat het ook in de toekomst optimaal blijft.  Mocht een van jullie hier meer over willen weten dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen en dan help ik je met alle liefde en plezier zoals ik ook graag doe voor Matchis ❤️ Dit kan via: paul@paulvantatenhove.nl Belangrijk detail, een percentage van de inkomsten die voortvloeien hieruit komen ten goede aan Matchis. P.S. zie mijn persoonlijke testuitslagen hieronder..
Lees meer