EEN WINNAAR GEEFT NOOIT OP EN EEN OPGEVER WINT NOOIT!

Paul van Tatenhove

Nog te gaan

van totaal € 100.000 (24%)

Wie ben ik?

Allereerst zal ik me even voorstellen.
Mijn naam is Paul van Tatenhove, Geboren in Geldrop en getogen in Eindhoven, 47 jaar oud, trotse vader van twee prachtige kinderen (Sem en Linn) en meer dan gelukkig getrouwd met hun moeder Tanja.

Ik ben werkzaam voor Defensie binnen de Koninklijke Landmacht en in mijn vrije tijd op voor de jeugdopleiding van P.S.V. als begeleider binnen het talententraject (Jeugdscouting Onderbouw).

In mijn vrijetijd ga ik graag sporten/fitnessen in de sportschool en loop ik graag hard over mountainbike routes en loop ik trailruns.
Ook vinden wij het belangrijk om zo veel mogelijk tijd door te brengen met het gezin om zo mooie momenten te maken met elkaar. Het leven wordt elke dag een stukje korter dus genieten we volop en zorgen wij er voor dat we ons mooiste leven met elkaar en voor elkaar.

Wat heb ik tot nu toe gedaan?

In de zomervakantie van 2022 heb ik o.a. de Mont Ventoux hardlopend bedwongen, dit om na een zware periode te kijken waar ik fysiek stond en mentaal toe in staat was.Dat beviel me zo goed dat ik tijdens die loop de volgende uitdaging ben aangegaan om op 23 september 2023 de Alpe d'Huez hardlopend te trotseren. Dit wilde ik in eerste instantie puur en alleen voor mezelf doen tijdens onze komende zomervakantie maar ik ben tot het inzicht gekomen dat ik er uit dankbaarheid dat ik nog leef er graag een goed doel aan wil koppelen.

Toen ik het bericht van Thijs Slegers (Perschef van P.S.V.) las waarin hij aangaf dat zijn strijd helaas tevergeefs was en hij opriep tot aanmelden als stamceldonor bij Matchis wist ik het meteen! 

Hier ga ik voor lopen!

Ik ben ook heel blij en dankbaar dat ik Thijs vlak voordat hij overleed op de hoogte heb kunnen brengen van mijn initiatief.
Ondanks dat hij niet meer bij machte was om mij te helpen wenste hij mij alle het succes van de wereld toe om mijn doel te bereiken.
Aangezien hij zeer weinig energie had is het des te opmerkelijker dat hij mij in zijn laatste dagen nog van een antwoord voorzag.
Dit siert hem enorm als persoon en ik werd daardoor alleen nog maar meer gemotiveerd om een stap extra te zetten!
Aangezien ik zelf helaas geen stamceldonor kan worden i.v.m. met mijn eigen ziekte zie ik dit dan ook als een heel mooi alternatief.

Wat ga ik de komende jaren doen.....

In navolging van de Alpe d'Huez ga ik "mijn" Seven Summits for Life lopen, de 7 hoogste toppen van de Tour de France.

Volgend jaar staat er op 24 september 2024 de Col du Galibier op het programma. Deze top is een van de meest uitdagende die er maar is in de Alpen, 30km lang en twee pieken in een!

Deze top zal de volgende piek zijn na mijn diepe dal na mijn diagnose, zo blijf ik mezelf fit houden voor als er een uitdaging gevraagd wordt vanuit het ziekenhuis en dat zorgt er voor dat ik er sta als het moet... 

Volg mij tijdens mijn opwerk periode naar de volgende hoge piek en hopelijk ben ik een voorbeeld en inspiratie om ook voor jou het beste uit jezelf te gaan halen... want...

In elk diep dal schuilt een hoge piek!!

Waarom ben ik dit initiatief gestart?

Ik ben dit initiatief gestart omdat er de afgelopen anderhalf tot twee jaar heel veel is gebeurd en veranderd in mijn en ons privé leven.
Toen ik in augustus 2021 de diagnose melanoomkanker derde graad met een uitzaaiing in mijn linker oksel kreeg en ik in het ziekenhuis van de begane grond, vier etages naar boven moest om meteen een intake voor een operatie in te plannen, was mijn eerste gedachte dan ook vanaf nu "nooit meer met de lift".
Dit is dan ook een van mijn motto’s geworden en een mooie metafoor voor de mindset welke ik vanaf dat moment ben gaan ontwikkelen, want een winnaar geeft nooit op en een opgever wint nooit!

Nadat de operatie achter de rug was, heb ik samen met mijn fysiotherapeuten Timo Arts en Michael Krombacher van Fitness4all in Berghem (NB) en op advies van mijn geweldige vrouw Tanja een plan gemaakt om mij weer helemaal topfit te krijgen, wat tot gevolg heeft dat mijn levensstijl in positieve zin totaal is veranderd.

Ik ben nu dan ook op het punt gekomen dat ik topfit ben en de mindset heb om dat te blijven.

Hoe kunt u mij helpen?

In de zin van ik doe iets goeds voor mezelf wil ik dan ook graag iets blijvends teruggeven aan mijn medemens.
Thijs kan het helaas niet meer, dus ik ga dit dan ook doen in de vorm een sponsering/inzamelactie voor matchis.nl t.b.v. stamceldonatie.

Vroeger als kleine jongen had ik een ingeving...
"als ik heel Nederland om 1 gulden vraag en heel veel mensen in Nederland geven mij die ene gulden dan wordt ik schathemeltjes rijk"...

Nu maak ik die ingeving waar en vraag aan een ieder of ze €1,- kunnen missen voor stamcelonderzoek.
Want als heel veel mensen €1,- geven dan maken heel veel mensen met kleine gift een heel groot gebaar!

Willen jullie via jullie vrienden, familie, collega’s, enz. enz. zoveel mogelijk mijn initiatief delen en bekend maken via social media of in welke vorm dan ook en hen ook vragen om die ene €1,- te doneren aan Matchis om zo mij te helpen om het voor Thijs en Matchis zo groot mogelijk uit te rollen.

Muziek en in de strijd tegen kanker!

Voor mijn initiatief is er ook muziek de wereld in gebracht!

Vanuit SMIYES (Peter Mourad & Toni Visschers) wordt het nummer ‘’Let Me Be’’ gekoppeld aan mijn initiatief en hebben we zelfs samen een prachtige clip opgenomen.

Ik ben sinds 2019 bevriend geraakt met Peter Mourad.

Peter ken ik vanaf het moment dat hij met zijn gezin ons vorige huis in Berghem kocht, er was direct een klik en muziek....

Peter is een zeer bevlogen apotheker en is bovendien pianist en musicus (hij heeft o.a. aan het conservatorium gestudeerd), en geeft ‘onze’ Sem pianoles.

Bovenal is Peter een persoon die gewoon positief in het leven staat en heel mensgericht is en net zoals ik een doorzetter.

Vanaf het moment dat ik over mijn initiatief voor Thijs en Matchis ben begonnen, heeft hij mij op allerlei manieren geholpen via zijn grote netwerk, zijn onvoorwaardelijke steun en nu zelfs met muziek.

dus... zoals ik al schreef, breng ik samen met SMIYES muziek de wereld in voor de strijd tegen kanker!

Muziek is verbindend en brengt voor iedereen iets moois en positiefs.

Wat ontzettend mooi dat we samen met muziek ook een mooie positieve bijdrage leveren in de stijd tegen kanker!

Het nummer ‘’Let Me Be’’ staat sinds het moment dat ik op de top van de Alpe d’Huez stond online bij alle muziek streamingsdiensten, waaronder o.a. Spotify, Deezer, Apple Music, Youtube enz. enz.

Telkens als je het nummer beluisterd gaat er geld naar mijn Initiatief voor Matchis hoe tof!

Door het nummer zo veel mogelijk te beluisteren gaat er direct een bedrag naar mijn initiatief en maak je dit initiatief tot een nog groter succes dat het al is.

Hier onder zal ik dan ook drie linken zetten naar het nummer zodat jullie "Let Me Be" kunnen beluisteren en delen in jullie netwerk... vertel mijn verhaal verder en laat daarbij iedereen die je kent het nummer horen, sla het op in je playlist en draag hierdoor op een gemakkelijke wijze bij aan een goed doel... door alleen maar te luisteren naar een mooi stukje muziek!! 

Net zo als ik denk dat veel mensen een euro kunnen missen, kunnen ook veel mensen luisteren... 

Luisteren is een werkwoord, en eentje die je eigenlijk geen energie kost..

Luister daarom het nummer via de linken hieronder en ik ben benieuwd naar jullie reactie... 

Mail mij deze reactie en ik zorg dat jullie persoonlijk de videoclip toegezonden krijgen die bij het nummer en mijn Initiatief hoort. 

Mijn mail adres is: paul@paulvantatenhove.nl 

Linken: 

Spotify

Youtube

Linktree

Ik kan en doe dit niet meer alleen en we kunnen alle hulp meer dan gebruiken dus alstublieft zegt het voort, zegt het voort!!

Mijn doel is om zo €100.000 bijeen te lopen en nu dus ook te luisteren.

Ik hoop dan ook dat u €1,-  of wellicht meer kunt missen en dat u het nummer "Let Me Be" zoveel mogelijkgaat luisteren en delen, ik zal u daarvoor meer dan erkentelijk zijn! 

Alvast uit de grond van mijn hart heel veel dank voor het doneren van die ene euro en het beluisteren van het nummer, laten we er samen een groot succes van maken en het nummer en dit initiatief naar grote hoogte laten stijgen!!

HOPELIJK WILLEN JULLIE JE AANSLUITEN BIJ MIJN DREAMTEAM!

EENDRACHT MAAKT MACHT!!

Bij deze alle goeds voor u, uw gezin en iedereen die u lief heeft en u lief hebben!

Met vriendelijke Groet,

Paul van Tatenhove

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mij altijd mailen:

paul@paulvantatenhove.nl

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 1 01-03-2024 | 12:15
€ 9.719 28-02-2024 | 10:41
€ 150 27-02-2024 | 11:06
€ 20 24-02-2024 | 06:39
€ 5 21-02-2024 | 12:25 Beste Paul, Per toeval stuitte ik op je bericht op LinkedIn. Wat een inspirator ben je en wens je ontzettend veel succes in het behalen van je doel. Ik heb er alle vertrouwen in! 💪🏼
Bekijk alle

Mijn laatste bericht van dit jaar op naar meer mooie berichten

31-12-2023 | 16:12 Lieve mensen, Wat een jaar was 2023!! Eentje met diepe dalen en letterlijk hoge pieken! En wat ben ik jullie dankbaar voor alle steun, medeleven en de bijdrage die jullie gedaan hebben om dit jaar tot een hoge piek te maken. Ik kan het niet genoeg zeggen! DANKJEWEL daarvoor! Vorig jaar op deze dag (31-12-2022) wist ik na al dat ik op 23 september 2023 de Alpe d’Huez hardlopend zou gaan bedwingen. Dit om een doel te hebben die mij fit zou houden en meteen de uitdaging der uitdagingen zou gaan zijn. Hiermee wilde ik ook een voorbeeld zijn voor mijn kids en dat is gelukt! Het afgelopen jaar is mijn leven in het teken komen te staan van Matchis. Mijn collega bij PSV Thijs Slegers deed iets waar ik en velen van ons niet omheen konden. Hij haalde door en voor zijn overlijden 11.000 stamceldonoren binnen voor Matchis, hoegeweldig. Ik wist het meteen "daar ga ik voor lopen" ikzelf zit met kanker en kan daardoor geen stamceldonor worden maar dit kan ik wel. Nadat ik Thijs gevraagd had naar zijn mening of ik na zijn overlijden zijn initiatief voor Matchis door zou mogen trekken gaf hij mij op een hele bijzonder wijze groen licht. Ik heb uiteindelijk mijn "Seven Summits fot Life" in het leven geroepen. De komende zeven jaar elk jaar een top uit de Tour du France hardlopen bedwingen. Dit jaar was het dus de Alpe d'Huez komend jaar de Col du Galibier. twee toppen in een, 34 km omhoog lopen, stijgingspercentage tussen de 6 en 12%, hoogte 2680 meter, eile lucht en sneeuw op de top! We sluiten het jaar meestal af met het uitspreken van voornemens, laten we nu eens geen voornemens uitspreken van doelen stelen. Morgen is het 1 januari, DAY ONE van een nieuw jaar.... wat zijn jou doelen voor het komende jaar?  De uitspraak ONE DAY or DAY ONE gaat komend zeker nog terug komen. ONE DAY staat voor ooit ga ik afvallen, ooit ga ik 10km hardlopen l, ooit ga ik die wereldreis maken. Laten we ONE DAY vergeten en kijken naar DAY ONE, start vandaag niet morgen, niet volgende week of volgende maand maar vandaag en dus NU! Ik ben al gestart met mijn doelen en ga het komende jaar weer een top lopen voor mezelf en voor Matchis. Maar dasr blijft het niet bij... Ik ben samen met schrijfster Angelique Starreveld een boek over mijn leven aan het schrijven. Dit boek moet een inspiratie en motivatie gaan worden voor iederen maar zeker de jeugd tussen de leeftijd van 12 en 21 jaar. Een deel van de opbrengst van dit boek zal gaan naar Matchis en het komende jaar zal op gezette tijden eennupdat geven over het verloop van dit proces. Mijn doel is hiermee 100.000 mensen te bereiken en het boek dus groot te laten worden. Ik ga jullie dus nog verrassen komend jaar. In 2024 ga ik meer aandacht schenken aan mijn gezin, Tanja Sem en Linn hebben het afgelopen jaar in de schaduw van mijn initiatief voor Matchis gestaan, komend jaar ga ik ze meer in het zonnetje zetten want dat verdienen ze en daar schijf ik hier alvast een woordje van dank naar hen, dankjewel lieve Tanja, wat ben je toch een topper, ze zeggen altijd dat een sterke man een nog sterkere vrouw achter zich heeft staan. Nou dat gaat helemaal op voor jou! Je hebt me twee prachtige kids gegeven, daarvoor alle dank topper! Sem en Linn wat ben ik gelukkig met jullie en helemaal wat jullie het afgelopen jaar allemaal gedaan hebben voor Matchis, van het uitdelen van kaartjes tor het verkopen van speelgoed op koninsgdag maar het mooiste was dat jullie er alle drie bij waren in Frankrijk. Hoe mooi dat jij Sem gewoon 2 km mee naar boven liep, doel bereikt... dat voorbeeld zijn werpt echt vruchten af, die winnaar geeft nooit op mentaliteit zit er goed in bij jou en bij Linn! Dankjewel! Ik ben benieuwd naar jullie doelen en uitdagingen voor het komende jaar.. vertel ze me want ik wil jullie graag helpen, ondersteunen en coachen om ze te behalen. Laar me je helpen om ook van jullie een winnaar te maken komend jaar!  Het jaar 2023 heeft mij tevens gebracht dat ik op DAY ONE (1 januari 2024) voor mezelf ga starten als Mindsetcoach, leefstijlcoach en als motivatie spreker lezingen ga geven.. mocht je behoefte aan steun tijdens je weg naar je doel, een peptalk, wil je meer weten over hoe je met je voeding om kunt gaan of gewoon inspirend en motiverend gesprek neem dan een kijkje op www.ordayone.com. Vanuit hier ga ik mensen inspireren, motiveren en actieveren om het beste uitzichzelf te gaan halen. Ook een deel van de inkomsten hieruit zal ik doneren aan Matchis dus ook hier geldt voor mij ik doe het nooit alleen voor mezelf maar denk ik ook aan een ander. Op het gebied van voeding ga ik jullie komend jaar ook verrassen want daar is heel veel winst en duudelijk te behalen! Kortom genoeg te doen in 2024, gaan jullie weer met me mee op avontuur? Blijf me dan volgen en laat je inspireren! Rest mij nog om jullie allemaal een heel bijzonder, leervol, liefdevol, gelukkig maar bovenal gezond 2024 toe te wensen. Nogmaals dankjewel voor jullie steun en mooie woorden! Hopelijk zijn we komend jaar net zo'n dreamteam als dit jaar en kan ik wellicht weer op je steun rekenen! Dankjewel en tot volgend jaar uuuh morgen! Een winnaar geeft nooit op en een opgever wint nooit! Met hartelijke, liefdevolle, sportieve en militaire groet,  
Lees meer