EEN WINNAAR GEEFT NOOIT OP EN EEN OPGEVER WINT NOOIT!

Paul van Tatenhove

Still to go

from €100.000 (12%)

Wie ben ik?

Allereerst zal ik me even voorstellen.
Mijn naam is Paul van Tatenhove, Geboren in Geldrop en getogen in Eindhoven, 47 jaar oud, trotse vader van twee prachtige kinderen (Sem en Linn) en meer dan gelukkig getrouwd met hun moeder Tanja.

Ik ben werkzaam voor Defensie binnen de Koninklijke Landmacht en in mijn vrije tijd op voor de jeugdopleiding van P.S.V. als begeleider binnen het talententraject (Jeugdscouting Onderbouw).

In mijn vrijetijd ga ik graag sporten/fitnessen in de sportschool en loop ik graag hard over mountainbike routes en loop ik trailruns.
Ook vinden wij het belangrijk om zo veel mogelijk tijd door te brengen met het gezin om zo mooie momenten te maken met elkaar. Het leven wordt elke dag een stukje korter dus genieten we volop en zorgen wij er voor dat we ons mooiste leven met elkaar en voor elkaar.

Wat heb ik gedaan?

In de zomervakantie van 2022 heb ik o.a. de Mont Ventoux hardlopend bedwongen, dit om na een zware periode te kijken waar ik fysiek stond en mentaal toe in staat was.Dat beviel me zo goed dat ik tijdens die loop de volgende uitdaging ben aangegaan om op 23 september 2023 de Alpe d'Huez hardlopend te trotseren. Dit wilde ik in eerste instantie puur en alleen voor mezelf doen tijdens onze komende zomervakantie maar ik ben tot het inzicht gekomen dat ik er uit dankbaarheid dat ik nog leef er graag een goed doel aan wil koppelen.

Toen ik het bericht van Thijs Slegers (Perschef van P.S.V.) las waarin hij aangaf dat zijn strijd helaas tevergeefs was en hij opriep tot aanmelden als stamceldonor bij Matchis wist ik het meteen! 

Hier ga ik voor lopen!

Daarbij wil ik graag de kanttekening plaatsen dat wij er bewust voor gekozen hebben om niet deel te nemen aan de Alpe d’Huzes.
Dit omdat het een te commercieel evenement betreft en dat voelt voor mij niet goed en past het niet bij ons, daarom organiseren wij dit privé.

Ik ben ook heel blij en dankbaar dat ik Thijs vlak voordat hij overleed op de hoogte heb kunnen brengen van mijn initiatief.
Ondanks dat hij niet meer bij machte was om mij te helpen wenste hij mij alle het succes van de wereld toe om mijn doel te bereiken.
Aangezien hij zeer weinig energie had is het des te opmerkelijker dat hij mij in zijn laatste dagen nog van een antwoord voorzag.
Dit siert hem enorm als persoon en ik werd daardoor alleen nog maar meer gemotiveerd om een stap extra te zetten!
Aangezien ik zelf helaas geen stamceldonor kan worden i.v.m. met mijn eigen ziekte zie ik dit dan ook als een heel mooi alternatief.

Waarom ben ik dit initiatief gestart?

Ik ben dit initiatief gestart omdat er de afgelopen anderhalf tot twee jaar heel veel is gebeurd en veranderd in mijn en ons privé leven.
Toen ik in augustus 2021 de diagnose melanoomkanker derde graad met een uitzaaiing in mijn linker oksel kreeg en ik in het ziekenhuis van de begane grond, vier etages naar boven moest om meteen een intake voor een operatie in te plannen, was mijn eerste gedachte dan ook vanaf nu "nooit meer met de lift".
Dit is dan ook een van mijn motto’s geworden en een mooie metafoor voor de mindset welke ik vanaf dat moment ben gaan ontwikkelen, want een winnaar geeft nooit op en een opgever wint nooit!

Nadat de operatie achter de rug was, heb ik samen met mijn fysiotherapeuten Timo Arts en Michael Krombacher van Fitness4all in Berghem (NB) en op advies van mijn geweldige vrouw Tanja een plan gemaakt om mij weer helemaal topfit te krijgen, wat tot gevolg heeft dat mijn levensstijl in positieve zin totaal is veranderd.

Ik ben nu dan ook op het punt gekomen dat ik topfit ben en de mindset heb om dat te blijven.

Hoe kunt u mij helpen?

In de zin van ik doe iets goeds voor mezelf wil ik dan ook graag iets blijvends teruggeven aan mijn medemens.
Thijs kan het helaas niet meer, dus ik ga dit dan ook doen in de vorm een sponsering/inzamelactie voor matchis.nl t.b.v. stamceldonatie.

Vroeger als kleine jongen had ik een ingeving...
"als ik heel Nederland om 1 gulden vraag en heel veel mensen in Nederland geven mij die ene gulden dan wordt ik schathemeltjes rijk"...

Nu maak ik die ingeving waar en vraag aan een ieder of ze €1,- kunnen missen voor stamcelonderzoek.
Want als heel veel mensen €1,- geven dan maken heel veel mensen met kleine gift een heel groot gebaar!

Willen jullie via jullie vrienden, familie, collega’s, enz. enz. zoveel mogelijk mijn initiatief delen en bekend maken via social media of in welke vorm dan ook en hen ook vragen om die ene €1,- te doneren aan Matchis om zo mij te helpen om het voor Thijs en Matchis zo groot mogelijk uit te rollen.

Muziek in de strijd tegen kanker!

Voor mijn initiatief wordt er ook muziek de wereld in gebracht!

Vanuit SMIYES (Peter Mourad & Toni Visschers) wordt het nummer ‘’Let Me Be’’ gekoppeld aan mijn initiatief en hebben we zelfs samen een prachtige clip opgenomen.

Ik ben sinds 2019 bevriend geraakt met Peter Mourad.

Peter ken ik vanaf het moment dat hij met zijn gezin ons vorige huis in Berghem kocht, er was direct een klik en muziek....

Peter is een zeer bevlogen apotheker en is bovendien pianist en musicus (hij heeft o.a. aan het conservatorium gestudeerd), en geeft ‘onze’ Sem pianoles.

Bovenal is Peter een persoon die gewoon positief in het leven staat en heel mensgericht is en net zoals ik een doorzetter.

Vanaf het moment dat ik over mijn initiatief voor Thijs en Matchis ben begonnen, heeft hij mij op allerlei manieren geholpen via zijn grote netwerk, zijn onvoorwaardelijke steun en nu zelfs met muziek.

dus... zoals ik al schreef, breng ik samen met SMIYES muziek de wereld in voor de strijd tegen kanker!

Muziek is verbindend en brengt voor iedereen iets moois en positiefs.

Wat ontzettend mooi dat we samen met muziek ook een mooie positieve bijdrage leveren in de stijd tegen kanker!

Het nummer ‘’Let Me Be’’ staat sinds het moment dat ik op de top van de Alpe d’Huez stond online bij alle muziek streamingsdiensten, waaronder o.a. Spotify, Deezer, Apple Music, Youtube enz. enz.

Telkens als je het nummer beluisterd gaat er geld naar mijn Initiatief voor Matchis hoe tof!

Door het nummer zo veel mogelijk te beluisteren gaat er direct een bedrag naar mijn initiatief en maak je dit initiatief tot een nog groter succes dat het al is.

Hier onder zal ik dan ook drie linken zetten naar het nummer zodat jullie "Let Me Be" kunnen beluisteren en delen in jullie netwerk... vertel mijn verhaal verder en laat daarbij iedereen die je kent het nummer horen, sla het op in je playlist en draag hierdoor op een gemakkelijke wijze bij aan een goed doel... door alleen maar te luisteren naar een mooi stukje muziek!! 

Net zo als ik denk dat veel mensen een euro kunnen missen, kunnen ook veel mensen luisteren... 

Luisteren is een werkwoord, en eentje die je eigenlijk geen energie kost..

Luister daarom het nummer via de linken hieronder en ik ben benieuwd naar jullie reactie... 

Mail mij deze reactie en ik zorg dat jullie persoonlijk de videoclip toegezonden krijgen die bij het nummer en mijn Initiatief hoort. 

Mijn mail adres is: paul@paulvantatenhove.nl 

Linken: 

Spotify

Youtube

Linktree

Ik kan en doe dit niet alleen en we kunnen alle hulp meer dan gebruiken dus alstublieft zegt het voort, zegt het voort!!

Mijn en nu ons doel is om zo €100.000 bijeen te lopen en nu dus ook te luisteren.

Ik hoop dan ook dat u €1,-  of wellicht meer kunt missen en dat u het nummer "Let Me Be" zoveel mogelijkgaat luisteren en delen, ik zal u daarvoor meer dan erkentelijk zijn! 

Alvast uit de grond van mijn hart heel veel dank voor het doneren van die ene euro en het beluisteren van het nummer, laten we er samen een groot succes van maken en het nummer en dit initiatief naar grote hoogte laten stijgen!!

HOPELIJK WILLEN JULLIE JE AANSLUITEN BIJ MIJN DREAMTEAM!

EENDRACHT MAAKT MACHT!!

Bij deze alle goeds voor u, uw gezin en iedereen die u lief heeft en u lief hebben!

Met vriendelijke Groet,

Paul van Tatenhove

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mij altijd mailen:

paul@paulvantatenhove.nl

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€10 03-10-2023 | 17:28 Grote klasse Paul! Heel veel succes nog!
€1 03-10-2023 | 15:26 Naar aanleiding van het artikel in het blaadje van de vakbond...en omdat ik zelf die achterlijke berg ook ben op gegaan en dus weet hoe het je is afgegaan
€20 03-10-2023 | 13:18 Wat goed!
€686 03-10-2023 | 09:09
€20 28-09-2023 | 13:26 Voor jou Paul. Knap dat je het gehaald hebt. Vincent
View all

Zo sta je op de top en zo.....

28-09-2023 | 12:58 Zaterdag 23 September, wat een topdag was dat zeg!! Letterlijk! Samen hebben we de top van de Alpe d’Huez bereikt en de weg naar boven getrotseerd. Een dag om te koesteren vol passie, energie en inspirerende momenten met mensen en voor mensen! Heerlijk gewoon... We genieten er nog van en zullen dat ook nog lang blijven doen! Maar.... Toen was het alweer maandag... het plekje op mijn been wat er al een tijdje zat wil maar niet weg gaan en gaf mij een on behagelijk gevoel, ik had het nog met Tanja en Elles vlak voor mijn loop over dit plekje en dat ik daar echt naar moest laten kijken.   Maandag 25 September... bellen,....   Woensdag 27 September, Een afspraak in het ziekenhuis. Dat was gisteren en hoe ironisch het is vandaag een half jaar geleden dat Thijs overleed......de dermatoloog onderzoekt en bekijkt het plekje en besluit eigenlijk direct om een biopt te nemen en daar zat ik weer, van die mooie piek en een klein dal... wat een domper maar ook weer een moment van we moeten door, ik laat me niet kisten. De nooit meer met de lift mentaliteit zo als ik dat voor mezelf doe, een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op!   Donderdag 28 September,  Ik schrijf deze blog, Niet om te klagen maar om te inspireren want vandaag gaat er weer iets moois gebeuren... en ondanks een tegenslag gaan we gewoon door. Waneer het pijn doet weet je dat je leeft!  Vanavond komen ik en mijn vrienden Toni Visschers en Peter Mourad van SMIYES weer samen en gaan we de clip die we samen met mijn arts deels in het Centraal Militair Hospitaal hebben opgenomen delen en openbaar maken. Deze clip behoort toe aan het nummer van SMIYES en is gekoppeld aan mijn initiatief voor Matchis... dus... samen brengen we nu ook muziek de wereld in voor de strijd tegen kanker! Het nummer LET ME BE staat sinds het moment dat ik op de top van de Alpe d’Huez stond online bij alle muziek streamingsdiensten, waaronder o.a. Spotify, Deezer, Youtube enz. enz. Telkens als je het nummer beluisterd gaat er geld naar mijn Initiatief voor Matchis hoe tof! We gaan er nu voor zorgen dat alle radiostations, TV zenders, bekende Nederlanders en noem maar op het nummer en de clip gaan krijgen om het zo groot mogelijk te maken  Door het zo veel mogelijk te gaan zien en horen want ook als je de clip gaat zien op internet gaat er tevens geld naar mijn initiatief. Hier onder zal ik dan ook alvast drie linken zetten naar het nummer zodat jullie die alvast kunnen beluisteren en delen in jullie netwerk... vertel mijn verhaal verder en laat daarbij iedereen die je kent het nummer horen, sla het op in je playlist en draag hierdoor op een gemakkelijke wijze bij aan een goed doel... door alleen maar te luisteren naar een mooi stukje muziek!! Net zo als ik denk dat veel mensen een euro kunnen missen, kunnen ook veel mensen luisteren...  Luisteren is een werkwoord, en eentje die je eigenlijk geen energie kost.. Luister daarom het nummer hier en ik ben benieuwd naar jullie reactie...  Mail mij deze reactie en ik zorg dat jullie persoonlijk de videoclip toegezonden krijgen die bij het nummer en mijn Initiatief hoort.  Mijn mail adres is: paul@paulvantatenhove.nl  Linken:  Spotify Youtube Linktree op deze wijze hoop ik mensen te inspireren om niet bij de pakken neer te zitten als het even niet zo gaat als je het zou willen.  Sta op en haal alles uit het leven... Want ook ik heb na de euforie weer een teleurstelling te verwerken maar doorgaan is het devies hoe moeilijk het soms ook is of lijkt dat het is... er is altijd een keuze.... En daar is ie weer...  Een winnaar geeft nooit op en een opgever wint nooit! Hoe mooi is het dat als je uit een diep dal komt, dan voor jezelf het besluit maakt maar nu ga ik het beste maken van mezelf en dan uiteindelijk door verbinding samen iets heel moeis gaat doen voor een ander! Dan kun je alleen maar dankbaar zijn.. en dankbaarheid  is een vorm van geluk! Fantastisch! Dankjewel en tot snel!!!! Paul  
Read more