Golftoernooi op het Rijk van Margraten

Still to go

Op woensdag 31 mei organiseert Matchis op initiatief en medewerking van Hans Boer voor de 1e keer een fantastisch golftoernooi in het mooie Limburg op het Rijk van Margraten. Het is een mix van golf, het goede doel en zakelijk netwerken.

Inschrijven
Iedereen (minimaal handicap 54) die kan golfen, mag aan dit golftoernooi deelnemen! Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight. Ook als niet golfer/partner bent u van harte welkom op de afterparty en steunt u ook ons doel. Hiervoor dient u zich wel in te schrijven.

De Dag
Het toernooi begint 31 mei om 10.30 uur. De spelsoort is Texas Scramble. Tijdens het golfen wordt u voortdurend verrast met culinaire traktaties in de baan. Vanaf 16.00 uur is er een gezellige borrel en vindt de prijsuitreiking van de wedstrijd plaats. Rond 18.00 uur kunt u genieten van een heerlijk diner met entertainment, een veiling en een loterij met fantastische prijzen en veilingitems. Aansluitend kunt u nog gezellig na-borrelen. 

Goed doel
Stichting Matchis, het Nederlandse Centrum voor stamceldonoren zet zich in om voor zoveel mogelijk patiënten met een vorm van bloedkanker een stamceldonor te vinden.
Jaarlijks zoekt Matchis voor zo’n 650 patiënten een match in de wereldwijde database. Bij 30% wordt binnen de familie een match gevonden. De overige 70% van de patiënten is afhankelijk van een onverwante stamceldonor.  

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich aanmelden als stamceldonor. De registratie van een donor brengt wel kosten met zich mee. Elke nieuw geregistreerde donor kost 35 euro. Kosten die worden gemaakt voor registreren, testen en beheren van het groeiende donorbestand. Voor een deel verkrijgen we onze inkomsten via subsidies maar financiële steun is nog steeds hard nodig. De opbrengst van evenementen zoals dit golftoernooi leveren dan ook een belangijke bijdrage. 

Helpt u ook? Schrijf u dan snel hier in. 

Op dit moment kunt u inschrijven als individueel, flight en voor het avondprogramma. 
Heeft u nog geen ervaring met golf, maar wilt u graag kennis maken met golf en de basisslagen van het golfen leren stuur dan een mail naar Janine en Margot via fondsenwerving@matchis.nl

Bij voldoende interesse gaan we een clinic-arrangement bieden.