Golftoernooi Vrienden van de Stamceldonorbank - 168 deelnemers

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Op woensdag 7 september organiseren de Vrienden van de Stamceldonorbank voor de 11e keer een fantastisch golftoernooi. Het is een mix van golf, het goede doel en zakelijk netwerken dat dit  golftoernooi ieder jaar weer tot een groot succes maakt. Mogen wij dit jaar een beroep op u doen om ons goede doel te steunen?

Het golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank is uitgegroeid tot een groots evenement, uniek in zijn opzet en alom bekend vanwege de fantastische entourage en sfeer. 

De dag

Het toernooi begint op 7 september om 10.30 uur. Tijdens het golfen wordt u voortdurend verrast met culinaire traktaties in de baan. Vanaf 16.00 uur is er een gezellige borrel en vindt de prijsuitreiking van de wedstrijd plaats. Rond 18.00 uur kunt u genieten van een heerlijk diner met entertainment, een veiling en een loterij met fantastische prijzen en veilingitems. Aansluitend kunt u nog gezellig na-borrelen. Ook als niet golfer/partner bent u van harte welkom op de afterparty en steunt u ook ons doel. Hiervoor dient u zich wel in te schrijven.

Goed doel

Uiteraard komt de opbrengst van het toernooi geheel ten goede aan Matchis. Deze gelden worden ingezet om extra donoren te registreren. Door uw inzet bieden wij patiënten een goede kans op genezing en dus dankzij u een toekomst.

Inschrijven voor dit toernooi is niet meer mogelijk. 
 

View all
€4.530 13-09-2022 | 11:44 opbrengst loterij
€700 07-09-2022 | 18:00 Opbrengst digitale collectebus lotenverkoop op de baan
€1.100 07-09-2022 | 18:00 digitale collectebus Matchis Rad van Fortuin