Matchis Winter Wandeling

  • Wandeling eigen initiatief
  • Wandeling team Matchis  (21/50 Available)
Closed You can't donate or start fundraising anymore
Together, we've covered 853 km

Bewegen is gezond voor lichaam en geest, zeker nu de dagen korter en kouder worden. Maar met elkaar kunnen we letterlijk en figuurlijk voor een beetje ‘warmte’ zorgen. Loop zaterdag 10 december de Matchis Winterwandeling in je eigen omgeving of sluit aan bij team Matchis in de mooie omgeving van Leiden.
Help mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden!  Wij vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van inschrijfgeld van 10 euro per persoon.

Hoe werkt het?
Klik op ‘ik wandel mee" en doorloop de stappen. Vraag je gezin, collega of vrienden om mee te wandelen en stippel een mooie route uit bij jou in de buurt. Tip; op de website van de ANWBzijn tal van mooie routes gratis te downloaden. Je kunt er ook voor kiezen om aan te sluiten bij 'Team Matchis' in Leiden. Deze stadswandeling van 4 km staat in het teken van Rembrandt van Rijn en gaat om 10 uur van start, bij Stadscafe van der Werf.
Tijdens het aanmeldproces krijg je de keuze om van jouw wandeling een sponsorpagina te maken. Deze kun je inzetten om naast het inschrijfgeld meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie. Dit is absoluut geen verplichting. 

Waar doe je het voor: 
Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Door met elkaar te wandelen vestigen we aandacht op stichting Matchis en zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot.  

Wat doen wij voor jou? 

  • Alle deelnemers ontvangen een Matchis lichtpuntje zodat jullie goed zichtbaar zijn in deze donkere dagen
  • De 1e deelnemers ontvangen een Matchis veiligheidshesje 
  • Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen sponsorpagina op te zetten 
  • Haal je 70 euro of meer op, dan ontvang je een ‘Sterk voor Matchis sport T-Shirt’

 

View all
€10 21-12-2022 | 22:12 To: Wandelen voor levens
€20 14-12-2022 | 09:13 To: MerusWalk for Matchis
€10 13-12-2022 | 14:57 To: Wandelen voor levens
€10 11-12-2022 | 16:49 To: Winterwandeling Matchis
€5 11-12-2022 | 02:02 To: Wijchense Wandelaars
View all

Een winterse wandeling

10-12-2022 | 18:11 Vandaag kwamen verspreid over het hele land wandelaars in beweging voor Matchis! Ieder met een eigen motivatie, allemaal met hetzelfde doel: aandacht vragen voor belang van stamceldonoren.  We ontvingen veel mooie foto's, lieve berichtjes en een paar leuke video's. Dank voor het delen! Een aantal van deze foto's zijn toegevoegd in dit nieuwsberichtje.   Wat zijn we trots op alle deelnemers! Blijf gezond, fijn weekend allemaal! Een groot applaus en heel veel liefde voor alle helden die mee hebben gedaan 👏👏💙 Op verzoek blijft de pagina open en kan er  tot 31 december op jullie acties gedoneerd worden. 
Read more