Razernij op de Wollukse hei.

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Avond en dag tickets zijn 

!!! UITVERKOCHT !!!

alleen nog enkele middag tickets aan de deur te koop 

 

Zaterdag 20 mei gaat het gebeuren, de eerste editie van Razernij op de Wollukse Hei. De Brabantse versie van Razernij in de Gaanderhei
Het beloofd nu al een prachtig evenement te worden met een hele mooie line-up. De volgende bands zullen hun aantrede maken:
 • Downstream uit Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Netherlands zal in het avond programma van zich laten horen en de tent laten rocken met covers en eigen nummers van hun laatste (en eerste) cd.
 • No1408 - NL Thrash / Hardcore Punk Een goed gehumeurde rockband die met metalriffs en punkrock energie de tent plat speelt. Geen cryptische Engelstalige verzen, No1408 zingt gewoon in het Nederlands. Met een scherp randje aan zowel de zang als de inhoud. Maar ook kritische boodschappen laten zich prima meebrullen met een glas bier.
 • RRRock met een grote R onder het motto "Vollen bak Gassuh"
  Dan hebben we het natuurlijk over 100% Katoen
  100% Katoen treedt sinds 2002 op en heeft al heel wat RRRockkneiters en plezier over het publiek van vele kroegen, festivals en feesten uitgestrooid.
 • DeepWhite zal de avond afsluiten. Vijf doorgewinterde muzikanten en een leadzanger met echte classic rock strot, die weet dat je als frontman moet entertainen. 
Vanaf 17.00uur 4 hele toffe bands en dj’s.
s’middags van 13:30 is er de eerste Battle of the Bands tussen de schoolbands van het d'Oultremontcollege, Walewyc Mavo, Dr. Mollercollege en SG de Overlaat. Deze schoolbands bestaan uit leerlingen van de scholen en worden begeleid door band coaches van Music'scool. Ze repeteren 20x per schooljaar bij De Mads in Gemeente Waalwijk en zullen gaan strijden voor diverse prijzen tijdens deze battle. Kom ze aanmoedigen en laat je verrassen door het hoge niveau van deze talenten 🤘.
 

Koop hier je tickets:

De opbrengst van dit evenement zal ten goede komen aan Stichting Matchis. Zij zullen dit geld gebruiken om nieuwe stamceldonoren te registreren en typeren. Stamceldonoren zijn van levensbelang voor patiënten met leukemie of een andere vorm van bloedkanker.
Via de knop 'koop je tickets' kan je je tickets bestellen. Je kunt kiezen voor de volgende toegangsbewijzen:
Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

 • Een middag ticket € 5,00 - Hiermee kun je naar Battle of the bands tussen diverse schoolbands vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur.
 • Een avond ticket € 7,50 - Hiermee kun je naar boven genoemde 4 bands en mag je vanaf 17:00 uur het festivalterrein op tot 24:00 uur.
 • Een dag ticket € 10,00 - Hiermee heb je de gehele dag toegang tot het festival terrein en kun je naar Battle of the bands en het avondprogramma van 13:00 tot 24:00 uur.

Adres:
Westeinde 48b 
Waalwijk 

View all
€4.054,23 26-05-2023 | 06:32
€7,50 20-05-2023 | 02:04 To: Inschrijving
€7,50 20-05-2023 | 01:18 To: Inschrijving
€7,50 20-05-2023 | 01:18 To: Inschrijving
€7,50 20-05-2023 | 01:18 To: Inschrijving
View all

Razernij op de Wollukse Hei

24-04-2023 | 11:55 Nog enkele weken en dan is het zover, de eerste editie van Razernij op de Wollukse Hei.  De Battle of the Bands tussen het d'Oultremont college, de Overlaat, dr. Mollercollege en de Walewyc mavo belooft een waar spektakel te worden. Welke band gaat er vandoor met de 1e prijs en mag 2uur een studio in om hun muziek professioneel op te laten nemen.  Na de Battle of the Bands begint het avond programma met No1408, een band die de tent gelijk op zijn kop zal zetten met hun nederlandstalig repetoir. Aansluitend zal Downstream rock covers en eigen werk laten horen, Downstream is een band waar we in de toekomst nog veel van zullen horen. Rond 20.30 komt 100% Katoen, dat wordt Vollen Bak Gassuh. Al ruim 20 jaar weten ze iedereen te vermaken met herkenbare rockcovers en dat doen ze met 100% inzet.  De 4e en laatste band is niemand minder dan DeepWhite, met nummers van Deep Purple en Whitesnake wordt dit een afsluiter waar je kippenvel van krijgt.   Na DeepWhite zal DJ Ron uit Krommenie nog even iedereen later springen en wellicht een polonaise laten lopen. Sponsors, Zonder Sponsors zou de Razernij onmogelijjk zijn en we zijn dan ook trots dat er steeds meer sponsors bijkomen. Stuff & Co, Boels, AH, Onlyprint, Nieuwenhuizen, 't Raadhuis Drunen, St. Crispijn, Bali food, cafe de Burgemeester, MQS, sg de Langstraat, Kluis8, Werktalent, Soundhill Studio, Walther de Louw, Jan (pannenkoeken), RetRock en natuurlijk onze hoofdsponsor Fabulous Rental zijn al Vrienden van de Razernij.  De komende weken zullen er nog meer sponsors bijkomen en daar zijn we trots op. Wist je dat....... De Razernij de Brabantse versie is van Razernij in de Gaanderhei No1408 in 2022 al aangaf te willen komen spelen in Waalwijk Dat de Razernij toen nog een leuk idee was onder het genot van een biertje (in Gaanderen) Dat er al 35 vrijwilligers aangemeld zijn De organisatie bijna alle vergaderingen in het Poolcafe in Kaatsheuvel houd  We bij 300 verkochte tickets de ticketverkoop stop zetten We al bijna op de helft zitten Er een beperkt aantal shirts te koop zal zijn tijdens de Razernij Er zelfs Tattoo's te koop zullen zijn Er een springkussen is voor de jongere bezoekers We 6 meter bar hebben   We zien jullie graag op 20 mei op de Razernij Selena van Loon Corne van Loon Leander Roestenberg
Read more