Start je eigen actie!

Together, we've covered 5.382 km

Je eigen actie starten in plaats van meedoen aan een van de evenementen op deze site? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn heel veel leuke manieren om geld op te halen. Je kunt bijvoorbeeld een high tea organiseren, geld van je (verjaardag) feestje donoren of meedoen aan een (sport) evenement en je laten sponsoren. Wat je ook doet; wij vinden het super fijn dat je ons wilt helpen. 

Start je actie en werf sponsoren via je eigen actiepagina. Vermeld op je pagina aan welk evenement je meedoet en waarom. Plaats foto’s of maak je eigen poster. Deel je pagina op social media om zoveel mogelijk sponsoren te verzamelen. Bij een sponsorbedrag van € 70,- krijg je een T-shirt van Matchis thuisgestuurd! Heb je dit bedrag bij elkaar en wil je het shirt ontvangen, geef dan de maat en je adresgegevens door aan margot.vandenakker@matchis.nl.  

De opbrengst gaat rechtstreeks naar stichting Matchis, zodat wij zoveel mogelijk nieuwe stamceldonoren kunnen registreren en hiermee de kans op toekomst voor patiënten vergroten.  

  

View all
€35 02-12-2022 | 16:13 To: Team Ter aar Op de afdeling Hematologie van het LUMC meerdere keren jonge mensen ontmoet. Mijn man, die daar werd behandeld voor AML en ik vonden het schrijnend, dat ook jonge mensen ziek waren. En allen hopen op herstel. Mijn man was 63 toen hij geconfronteerd werd met AML. Dan heb je al een groot deel van je leven geleefd. Kinderen zijn niet meer afhankelijk van je. 2 x was er een goede match met een donor. De 1e donor voldeed niet aan bepaalde eisen van de behandelend specialist. De 2e stamceltransplantatie ging niet door, omdat de leukemie in volle hevigheid terugkeerde. Ik heb de artikelen over het herstel en nu deze actie, gelezen in de wekelijkse krant. Zorg goed voor jezelf en heel veel succes. prachtig doel!
€10 02-12-2022 | 06:33 To: Team Ter aar
€5 01-12-2022 | 20:08 To: Team Ter aar 💪🏻Voor twee hele goede kanjers!💪🏻 💪🏻Succes kanjers! 💪🏻
€20 01-12-2022 | 20:04 To: Team Ter aar
€20 29-11-2022 | 18:16 To: Team Ter aar Wat knap dat je na een jaar deze loop weer aankan! Succes!!!
View all

Fijne feestdagen toegewenst - Activiteitenoverzicht 2021

24-12-2021 | 10:13 Namens iedereen bij Matchis wensen we jou hele fijne feestdagen en alvast een heel mooi en gezond 2022!Het was voor veel mensen geen gemakkelijk jaar, maar toch zijn er ook mooie dingen om te melden. Dankzij onze stamceldonoren (waaronder de helden op deze foto) konden er dit jaar meer dan 200 levens gered worden! Ook zijn er dit jaar meer dan 33.000 nieuwe stamceldonoren bij gekomen in onze databank.Een geweldig resultaat waar we jou en alle andere donoren, mensen die een actie hebben aangemaakt, donateurs en betrokkenen heel dankbaar voor zijn! Om terug te blikken op 2021 hebben we een overzicht gemaakt van de bijzondere momenten en verhalen van dit jaar. Bij deze de link naar het overzicht.  Nogmaals dank voor de geweldige inzet, enthousiasme en betrokkenheid. Team Matchis  
Read more