Nothing Else Matters

Benefietconcert Nothing Else Matters
Normal 8ae1231d35ed50f0087c46973f5a250c90029c91
van totaal € 10.000 (0%)

Op zaterdag 7 maart 2020 vindt de 8e editie van het benefietconcert Nothing Else Matters plaats in CC De Pas in het Noord-Brabantse Heesch. Nothing Else Matters is een avond waarop passie voor muziek en de drive om iets te doen voor een goed doel, elke editie weer zorgt voor een gezellige avond vol live muziek. En dit jaar is het goede doel Stichting Matchis. Vijf bands doen deze avond belangeloos mee. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar stichting Matchis. Wilt u zich ook inzetten voor stichting Matchis, dan kunt u via deze pagina doneren. Elke bijdrage is welkom.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 35 06-01-2020 | 19:59
Bekijk alle

Kliknieuws 8 januari "De lat ligt hoog voor deze editie"

09-01-2020 | 09:23 Aandacht voor de achtste editie van het benefietconcert 'Nothing Else Matters' De volgende bands treden 7 maart  belangeloos op: Outline, Jamcat, Yoe Teek Mie In De Meeling, Co-Incidental en Vanavond niet Schat.  Bij deze de link naar het artikel.  Op de foto de band Outline Deze 6-mens formatie uit de regio Geffen timmert alweer een behoorlijk aantal jaren aan de weg en ze stonden in het verleden al een paar keer op Nothing Else Matters. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat het vrienden van NEM zijn. Daarom zijn wij blij dat we ze voor NEM2020 weer hebben weten te strikken. Enthousiast zullen ze het publiek weer bestoken met een spervuur aan bekende nummers. Van Alice Cooper, via Queen naar AC/DC, je kunt het allemaal verwachten bij Outline.
Lees meer