Team Judith en Jopie

Team Judith en Jopie aan de wandel voor MATCHIS

Nog te gaan

van totaal € 200 (40%)

Op 12 december 2020 lopen wij met ons gezin de Matchis winterwandeling. We willen hiermee geld inzamelen om het werk van Matchis te steunen!

Van dichtbij maakten we mee dat stamceldonatie een leven kan redden. Judith heeft op 27 september 2019 een stamceltransplantatie ondergaan. We zijn ruim een jaar verder en het gaat goed! Het was een lang ziekteproces, maar Judith kan nu weer aan haar toekomst bouwen. We zijn enorm dankbaar, dat een stamceldonor dit mogelijk heeft gemaakt.

Met deze actie brengen we het levensbelang en de noodzaak voor meer stamceldonoren onder de aandacht zodat meer patiënten een kans krijgen op een goede match en daarmee toekomst!

De wandeling
Wij gaan aan de wandel in Nijmegen Zuid. Aan de rand van Brakkenstein ligt Heumensoord, een mooi stuk natuur. Het bos is zo’n beetje ‘onze achtertuin’. Vroeger was het heerlijk wandelen hier. Hoe mooi is het dat dit nu weer kan met ons gezin, net als vroeger!

Steun Team Judith en Jopie door in je eigen omgeving op 12 december a.s. ook te wandelen voor Matchis! Maak je eigen actie aan o.v.v. Team Judith en Jopie. Informatie over de actie vind je op:                                        https://www.sterkvoormatchis.nl/evenement/matchis-winter-wandeling

SAMEN STAAN WE STERK!

In plaats van een wandeling kun je ons ook op een andere manier steunen.

Klik dan op: doneer 

Wil je stamceldonor worden of informatie hierover?

Ga naar www.matchis.nl

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 12-10-2020 | 14:36 MATCHIS dankbaar voor de perfecte match!
€ 10 11-10-2020 | 23:16
€ 10 07-10-2020 | 15:24
€ 10 06-10-2020 | 14:56