Team Kansloos of Kansrijk

Een donor kan het verschil maken
van totaal € 500 (862%)

Wij staan te trappelen van ongeduld en zijn er bijna klaar voor. Wij-  Angenita ,Jennie, Olga, Claudia en Andrea doen mee aan de 103e Vierdaagse die 16 juli van start gaat. Wij wandelen de meerdaagse tocht met een missie: geld inzamelen voor stichting Matchis, de Nederlandse Stamceldonorbank. Aan betrokkenheid geen gebrek. Jennie en haar vriendinnen weten  maar al te goed dat stamceldonoren van levensbelang zijn. 

"Afzien en doorzetten, alles geven en grenzen verleggen. Fysiek en mentaal. Dat is precies wat patiënten, die een stamceltransplantatie ondergaan, moeten doen. De sportieve strijd die wij tijdens de Vierdaagse leveren is een kleine opgave in vergelijk met de lange weg die patiënten moeten doorstaan".

Elke euro is er 1 en elke donor die zich aanmeld is mischien een match. Hoe meer donoren er zijn hoe meer mensen de kans krijgen om te genezen.

Steun onze actie, meld je aan als stamceldonor en/of doneer.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
20-07-2019 | 18:52
20-07-2019 | 15:46
20-07-2019 | 15:25 Loop al 3 dg met het geld voor dit goede doel in mijn zak.....gelukkig kan ik het nu kwijt!
18-07-2019 | 10:11 Good luck Jennie
16-07-2019 | 21:20 Zet hem op, jullie kunnen het!
Bekijk alle

Vierdaagse dag vier. Vriendinnen vragen aandacht voor stamceldonatie

20-07-2019 | 08:04 VIERDAAGSE DAG VIER: VRIENDINNEN VRAGEN AANDACHT VOOR STAMCELDONATIE De vriendinnen Jennie, Angenita, Olga, Claudia en Andrea liepen deze week samen mee met de Vierdaagse om geld op te halen en aandacht te vragen voor Matchis. Zowel Jennie als haar vriendinnen weten maar al te goed hoe belangrijk stamceldonoren zijn. Jennie: "Afzien en doorzetten, alles geven en grenzen verleggen. Fysiek en mentaal. Dat is precies wat patiënten, die een stamceltransplantatie ondergaan, moeten doen. De sportieve strijd die wij tijdens de Vierdaagse leveren is een kleine opgave in vergelijking met de lange weg die patiënten moeten doorstaan. Het was een hele mooie en bijzondere week en we zijn ontzettend blij met het bedrag dat we hebben opgehaald!".
Lees meer