Zij gingen de uitdaging aangaan voor Matchis- overzicht 29 maart – 13 mei

13-05-2019 | 13:50

Startmoment Bike my Day – 29 maart
Aanleiding van dit startmoment was het afscheid van Peter van de Burgt als huisarts. Hij gaat met pensioen en wilde geen cadeau's maar geld voor Matchis. Dit leverde het geweldige resultaat op van € 4.300,- . Dit bedrag wordt toegewezen aan team Matchis. Wil jij meefietsen als vriendenclub of bedrijf, kijk dan voor meer informatie op http://www.bikemyday.nl/
De week voorafgaand het startmoment maakte team Matchis kennis met elkaar. Hun motivatie om deel te nemen aan deze 11 uur durende fietstocht is te lezen via deze link.

Marathon Rotterdam – 7 april
Acht toppers liepen, ieder met hun eigen verhaal en motivatie, 7 april de Rotterdam Marathon voor Stichting Matchis. Allemaal met een eigen, persoonlijke motivatie. Samen haalden de lopers € 1.715,- op, wat een geweldige prestatie!

Lionsclub Domaine des Dames – Lifestyle Springmarket – 13 april
In het Streekmuseum Krimpenwaard werd een bijzondere Lifestyle Springmarket georganiseerd door  de dames van Lionsclub DdD. Aan het einde van de dag mocht Amber namens Matchis de cheque met de opbrengst van maar liefst € 3.800,- in ontvangst nemen! Een gezellige dag met zeer gevarieerde kramen, live muziek en heerlijke tapas en wijn. Om geld op te halen werden zelfgemaakte taarten, kaarsen, potten en tassen verkocht. Ook werden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de succesvolle autopuzzeltocht.

Marathon Enschede – 14 april
Laura is zelf al stamceldonor geworden, maar wilde graag nog meer doen. Zij lied de halve marathon van Enschede, niet alleen voor haarzelf maar ook om geld op te halen voor Matchis en er meer bekendheid aan te geven. Dankjewel Laura, voor de mooie bijdrage van € 325,-!

Cycle for Charity - Fietsen met een 'boodschap'- 14 april
Bij Cycle for Charity staat Matchis dit hele jaar centraal als goed doel voor verschillende inzamelingsacties. Afgelopen weekend stond er een opvallende actie op de agenda: de wc-papier actie. in samenwerking met Jumbo werden er in Stramproy huis aan huis honderden rollen wc-papier verkocht om geld op te halen voor Matchis! De opbrengst van hun acties wordt november bekend gemaakt.

Dordrecht Lions - overhandiging cheque aan Matchis – 14 april
Zaterdag is een cheque van € 4.125,- uitgereikt door de ijshockeyvereniging Dordrecht Lions. De waarde van deze cheque is bij elkaar verzameld middels sponsorschaatsen door de jeugd, shirtsponsoring bij het eerste team en individuele giften. Wat een fantastisch bedrag!

Benefietconcert De Mads – 28 april
Op zondag 28 april heeft de Mads een benefietconcert gehouden voor twee goede doelen; het Daniel den Hoed Fonds en stichting Matchis. Vorig jaar werd Anja van De Mads getroffen door acute leukemie. Na een stamceldonatie gaat het inmiddels beter met haar. Met de opbrengst willen zij anderen helpen. De avond was een groot feest met een totale opbrengst van € 5.624,- Bij deze de link naar het dankwoord van Anja.  

Wijnproeverij Stramproy – 3 mei
Afgelopen vrijdagavond organiseerde Jop van Wine Solutions een wijnproeverij voor Stichting Matchis in de Maroy Bar. Wat een mooi initiatief.
De Match-tea meiden waren uiteraard aanwezig tijdens deze 'Match-wine'. Het was super gezellig én een groot succes; er is maar liefst € 844,10 opgehaald voor donorregistratie!
Enorm bedankt Jop, Maroy Bar, Wijnhandel Léon Colaris en alle aanwezigen.   

¼ marathon voor Matchis Utrecht – 12 mei
Lesley zetten zich in en liep deze marathon voor Matchis. Dank voor je inzet!

De komende maanden staan een aantal activiteiten op de agenda. Bij het merendeel van onderstaande evenementen kun je aansluiten en ben je van harte welkom.