“Do it for Donny”

01-06-2021 | 10:27

Wauw wauw wauw! Wat een geweldige prestatie hebben deze mannen 29 mei  geleverd met hun halve marathon: 'Do it for Donny'.

De 23-jarige Daan kreeg vorig jaar te horen dat hij acute leukemie heeft. Na een heel moeilijke periode waarin hij ook een stamceltransplantatie kreeg, gaat zijn gezondheid nu langzaam de goede kant op. Om Daan een hart onder de riem te steken organiseerden zijn vrienden een bijzonder sponsorevenement.
 
Zo'n 80 mannen kwamen zaterdag in beweging voor Daan. De zon scheen en Daan kon zelfs bij de loop aanwezig zijn! Heel erg bedankt voor het gigantisch bedrag dat jullie hebben opgehaald voor Fight cancer KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society en Stichting Matchis!
 
Namens stichting Matchis willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor het fantastische initiatief, geweldige prestatie en financiele bijdrage van €6.713,00!  Door acties als deze wordt onze bekendheid alleen maar groter!  En met het door jullie geworven sponsorgeld kunnen we nog meer patiënten, zoals jullie maat Daan, helpen aan een match.
Dat alle deelnemers  €35,00 betaald hebben, de registratie van 1 donor, is echt super!