Medewerkers van Bouwcentrum Van Hoppe - Centen zetten zich in voor Matchis

07-03-2022 | 10:50

Kim:  "Afgelopen jaar hebben wij bij Bouwcenter Van Hoppe-Centen een speciaal jaar gehad als het gaat om goede doelen. Door de corona konden vele goede doelen hun activiteiten voor sponsoring niet door laten gaan. Daardoor heeft onze werkgever gezegd, draag dit jaar een goed doel aan waar jij je hard voor wil gaan maken.

Voor mij werd dit stichting Matchis. Ik heb een paar jaar geleden mijn schoonzus verloren aan leukemie, daardoor weet ik hoe belangrijk stichting Matchis is voor mensen met leukemie of een andere bloedziekte.

Door het jaar heen heb ik menig activiteit/karweitje gedaan om geld bij elkaar te kunnen krijgen voor stichting Matchis. Samen met collega’s heb ik vuil geprikt, tuintjes winter klaar gemaakt bij het verpleeghuis, wandeltochten gewandeld enz.

Ieder mocht zijn of haar geld doneren aan één van de 8 goede doelen die aan het begin van het jaar uitgekozen waren. Gelukkig heb ik menig collega kunnen overtuigen om hun verdiende geld aan Matchis te doneren. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een cheque van €2113,03 euro heb kunnen overhandigen". 

 

Dank voor dit  geweldige initiatief! Deze actie is een voorbeeld van teamwork en saamhorigheid.  Hoe mooi zou het zijn als andere bedrijven dit voorbeeld volgen? 💪💙