Foundation It’s a Match ontvangt cheque voor KWF en Matchis

05-05-2022 | 12:35

Enige tijd geleden had Frans Paymans namens foundation It’s a Match contact met het bestuur van de personeelsvereniging van NXP Nijmegen. Zij nodigden vervolgens Frans en zijn vrouw Dorothé uit om deel te nemen aan het jubileumfeest van de PV NXP. 

Tijdens dit feest mocht hij een cheque  van  €3.000 in ontvangst nemen. Dit bedrag is bijeengebracht door alle werknemers en leden van de personeelsvereniging van NXP. De bestemming voor deze donatie is voor de KWF en stichting Matchis. De verdeling van deze donatie mocht Frans zelf bepalen. 
Hij heeft gekozen voor een verdeling van € 750,-- aan KWF, € 1.750,-- voor stichting Matchis en € 500,-- voor foundation It’s a Match (voorheen stichting Sportsupport 2000).

Frans Paymans doneert ook het grootste deel van de opbrengst van het boek “Het is een wedstrijd” aan beide doelen. Dit indrukwekkende boek is hier te bestellen. 

Stichting Matchis is enorm blij met deze donatie en dankt Frans Paymans, de medewerkers en leden PV NXP voor hun fantastische bijdrage.