Succesvolle bedrijfsactie voor Matchis!

15-11-2022 | 10:04

Lees hier over de succesvolle bedrijfsactie van Hezelburcht Subsidienadvies; 

"Hezelburcht Subsidieadvies - een internationaal consultancy bureau van 100 medewerkers - heeft intern campagne gevoerd om medewerkers te informeren over stamceldonatie en stichting Matchis.

Als subsidieadviseurs zijn wij dagelijks betrokken bij de ontwikkeling van oplossingen voor grote maatschappelijke problemen. We maken impact door bedrijven, onderzoeksinstellingen, gemeenten, ziekenhuizen en universiteiten te ondersteunen bij onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe innovaties.

Impact maken. Dat doet Matchis ook. En daarom leek het collega Marilen Benner een goed idee om binnen ons bedrijf aandacht te vragen voor stamceldonatie. Want het kan niet anders dat onze collega’s ook graag bijdragen aan dit maatschappelijke probleem. En dat is ook gebleken! Na de presentatie van Marilen op ons jaarlijkse bedrijfsevenement, en in de week daarna, hebben maar liefst 16 collega’s zich aangemeld als nieuwe stamceldonor. Het was heel mooi om te zien hoe enthousiast iedereen op de campagne reageerde!

Per aanmelding betaalt Hezelburcht een bedrag van € 35 voor de laboratorium- en registratiekosten. Dat is een mooi bedrag van € 560 voor Matchis!"

Matchis is blij met dit mooie resultaat. Speciale dank aan Marilen Benner voor het aandragen van dit initiatief en haar inzet.