Het 12e golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank op het Rijk van Nijmegen

23-03-2023 | 10:56

Op 6 september 2023 vindt het twaalfde golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank plaats in Nijmegen. Doe jij ook mee?

Dit benefiet golftoernooi op golfbaan Het Rijk van Nijmegen is uitgegroeid tot een groots evenement, uniek in zijn opzet en alom bekend vanwege de fantastische entourage en sfeer.
Het toernooi begint om 10.30 uur. Tijdens het golfen word je voortdurend verrast met culinaire traktaties in de baan. Vanaf 16.00 uur is er een gezellige borrel en vindt de prijsuitreiking van de wedstrijd plaats. Rond 18.00 uur kun je genieten van een heerlijk diner met entertainment, een veiling en een loterij met fantastische prijzen en veilingitems. Aansluitend kun je nog gezellig na-borrelen. Ook als niet golfer/partner ben je van harte welkom op de afterparty en steun je ook ons doel. Hiervoor dien je je wel in te schrijven.

Aanmelden

Meld je aan als deelnemer door dit inschrijfformulier in te vullen en via de mail te retourneren naar margot.vandenakker@matchis.nl 
Ook voor meer informatie kun je bij haar terecht.

Gezien de enthousiaste reacties van voorgaande jaren en het beperkt aantal plaatsen verwachten wij weer een grote opkomst. Vol is vol.