Matchis Loterij groot succes

20-12-2023 | 17:15

De eerste editie van de Matchis loterij was een groot succes! Vanmiddag woensdag 20 december om 16.30 heeft onder leiding van de notaris de trekking plaatsgevonden en alle winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen via de mail.

We feliciteren alle prijswinnaars van harte met hun gewonnen prijzen en danken iedereen voor de deelname. Dankzij jullie kunnen we weer veel donoren registeren in het wereldwijde donorbestand. Aan alle sponsoren van de prijzen eveneens een woord van dank om de loterij in de huidige vorm mogelijk te hebben gemaakt.  

Er waren veel mooie prijzen te winnen. Van VIP-tickets voor PSV tot een elektrische fiets, en van een relaxdagje in de sauna tot luxe hotelovernachtingen. Een lot kocht je al voor €2,50 en in totaal zijn er meer dan 28.000 loten verkocht! Een fantastisch resultaat.

Mocht je loten hebben gekocht, check dan ook voor de zekerheid je spamfolder of jij niet toch stiekem de winnaar bent van de elektrische fiets of het weekendje weg. De prijzen zullen we na de feestdagen, half januari, gaan versturen.

Volgend jaar zal er een nieuwe editie van de loterij plaatsvinden. Houd onze website en socials in de gaten voor de precieze datum.